Публикация

Амбинор Енерджи побеждава умората (ВИДЕО)

Маг.-фарм. Евгения Рангелова от аптеки Адонис коментира защо пациентите предпочитат продукта


- Кога пациентите търсят Амбинор Енерджи?

- Когато се чувстват преуморени и неработоспособни, изтощени, когато искат да се тонизират и да подобрят кондицията си. Причините за системната умора може са различни – честа липса на сън, обездвижване, стрес, извънредни работни часове, калорична храна, прекаляване с някои диети, наднормено тегло, затлъстяване, липса на течности, недостиг на магнезий, влияние на времето и климата, грижи, лични проблеми, предменструален синдром при жените, климактериум.

Обикновено амбинор е избор хора на умствения труд, бизнесмени, които трудно „изключат“ от грижите и мислите за проблеми в работата си. Студенти по време на сесия. Ученици, които имат натоварване по приключване на срока, кандидат-студенти.Търсят го и хора, които се оплакват от пролетна умора – нямат сили, трудно се концентрират. Но в този сезон аз бих го препоръчала за възстановяване след тежко заболяване – след грип, вирусна инфекция, пневмония. По традиция го търсят и спортисти, които искат да се възстановят след тежки тренировки.

- Какво прави Амбинор Енерджи предпочитан?

- Съставът му. Магнезият е важен за работата на мускулите, но и на нервите. Дефицитът му може пряко да повлияе върху тонуса на човека и хроничната умора. По принцип с храната си набавяме от минерала, но те не са достатъчни при интензивна умствена работа и стрес. За нервната система много важни са и витамините от групата В, особено В6. Затова за активните и делови хора много подходящи са комбинираните препарати, които съдържат подходящи съставки за нервната система. Такъв продукт е „Амбинор енерджи“, който има магнезий, витамин В6, а също и две важни аминокиселини – аргинин и аспартат. Аргинин е аминокиселина, която има важно значение за процесите в човешкия мозък. Тя е с невропротективно (защитно за нервните влакна) действие, има качествата на антиоксидант и пази от вредното въздействие на свободните радикали. Аминокиселината аспартат пък е важна като проводник на импулсите за централната нервна система. Комбинирането на двете аминокиселини с магнезий и витамин В6 е уникална възможност за хората, подложени на хроничен стрес и натоварване, да подобрят тонуса, нивото на енергия и концентрация. Препоръчителната доза е 1-2 ампули дневно.

Коментари