Публикация

Къде можем да получим всякаква информация за диабета?

Българската асоциация "Диабет" (БАД) е национално представена организация на хората с диабет в България. БАД има изградени над 140 сдружения в цялата страна, обединени в няколко Регионални информационно-консултативни центрове.


Българската асоциация "Диабет" (БАД) е национално представена организация на хората с диабет в България. БАД има изградени над 140 сдружения в цялата страна.

Ние се борим за подобряване на живота, лечението и профилактиката на диабетиците у нас. Една от основните наши ЗАДАЧИ е да обучим ВСЕКИ ДИАБЕТИК сам да поддържа постоянно кръвната си захар в относително нормални граници, което най-сигурно ще го предпази от всички проблеми и усложнения на ДИАБЕТА!!!

Всеки, който се нуждае информация, помощ или съдействие, може да се обърне към нашите регионални информационно-консултативни центрове или към председателите на сдруженията по места. Достатъчно е да станете член на едно от нашите сдружения. Повече информация можете да намерите на сайта на Българската асоциация "Диабет".

Коментари