Публикация

Призът "Семеен лекар на годината" ще бъде обявен на 31 октомври


Наградата „Семеен лекар на годината” ще бъде връчена на 31 октомври във Велико Търново по време на научната конференция за общопрактикуващите лекари.

 

На официалната церемония ще бъде даден и призът за „Най-активен член на Националното сдружение на общопрактикуващите лекари за 2009 г.”, предвидена е и индивидуална грамота за медик, проявил достойно поведение в извънредна ситуация през тази година.

 

В научната програма, подготвена от НСОПЛБ, са включени темите:„Туберкулоза - старо заболяване - нови проблеми”, „Диагностика и лечение на някои ревматологични заболявания”, „Хернии в детската възраст. Тактика и стратегия на лечение”,  „Съвременно лечение на атопичен дерматит”.

 

На електронната поща на сдружението вече са подадени номинациите, за да може да се определи най-достойната сред тях, отговаряща на определените критерии (публикувани на страницата на сдружението - www.nsoplb.com).

 

Персонални покани за участие са изпратени до общопрактикуващите лекари от областите Велико Търново, Габрово, Плевен, Ловеч, Русе и Търговище.

 

 

Коментари