Публикация

Подарете на дамите грижа за здравето и красотата

Седмица на ексклузивни продукти с подаръци за 8 март в аптеки „Фаркол“


Искате да избягате от стандартните подаръци за 8 март? Тогава посетете аптеката... Там грижата за здравето и красотата е издигната в култ. А коя жена не държи на добрия външен вид и комфорт? Това е и чудесен повод да я зарадвате точно с такъв подарък.

Съвет и ексклузивни продукти за 8 март ще ви предложат в аптеки „Фаркол“. Във връзка с празника на жената бургаската верига обявява Седмица на грижата за здравето и красотата. Тя ще се проведе в последните дни на февруари, като в три от аптеките ще има специални промо акции.

Сред подаръците, които биха зарадвали всяка дама безспорно е продукт за свеж вид и красива кожа. Ежедневно кожата е подложена на въздействието на редица замърсители, а с възрастта производството на колаген и на хиалуронова киселина намалява. Всичко това може да се компенсира с една единствена капсула дневно „Хиалурон“ на Допелхерц систем. В нея е събрано най-доброто в тази насока – високо съдържание на хиалуронова киселина 70 mg в уникална комбинация с Коензим Q10, Витамин С, Биотин и Цинк. Резултатът е хидратирана и еластична кожа, антиоксидантна защита и естествена красота.

Друг продукт, който спомага за забавяне на естествените процеси на стареене е „Колаген“ на същата серия. Продуктът съдържа само естествени съставки - хидролизиран колаген, Витамин С, Витамин Д, мед и селен. Колагенът участва в образуването на еластични нишки, които запазват здравината и еластичността на кожата. Той е и основен градивен елемент на ставите и хрущяла. Това го прави идеален подарък, както за красива кожа, така и за профилактика при остеоартроза. Течният колаген в продукта е в максимална доза от 11 грама. Препоръчителният прием е по едно флаконче на ден. То може да се приема по всяко време навсякъде без вода.

Полезен с изключителните си здравословни характеристики и най-вече с грижата за сърцето е и „Антарктически крил“. Скаридоподобният организъм е най-богатият източник на Омега-3 мастни киселини и антиоксиданта астаксантин, които пък са незаменими за здравето на мозъка, очите и сърцето. Капсулите съдържат още витамините Д, В1 и Калций. „Антарктически крил“ е удачен избор за подарък на жените в зряла възраст.

Всеки, закупил един от трите продукта в промо акциите в аптеки „Фаркол“ ще получи подарък. При закупуване на друг продукт с марката „Допелхерц систем“ също са предвидени изненади. Ето и дните на инициативата:

24 февруари /сряда/ - АПТЕКА „ФАРКОЛ ЗДРАВЕ“ - от 12 до 15 ч.

25 февруари /четвъртък/ - АПТЕКА „ФАРКОЛ БУРГАС“ - от 12 до 15 ч.

26 февруари /петък/- АПТЕКА „ФАРКОЛ ДЕМОКРАЦИЯ“ - от 10 до 13 ч.

" }-->

Коментари