Публикация

Прегърнете се в подкрепа на хората с редки болести

От 21 февруари, неделя, до 27 февруари, събота кампания ще събира снимки за рекорд на Гинес "Прегръдка за редките болести!“


Международният ден на редките болести ще бъде отбелязан с „Прегръдка за Международния ден на редките болести предстартово с „Прегръдка за редките болести“

Националния Алианс на хора с редки болести е част от световната кампания „Прегръдка за редките болести“. Прегърнете ваш приятел, близък, случаен минувач или просто някой, който ви е симпатичен и я посветете на хората с редки болести! 

Снимките ще се събират в рамките на една седмица, от 21 февруари, неделя, до 27 февруари, събота. Мотото на кампанията е „Прегръдка за Гинес! Прегръдка за редките болести!“.

Като продължение и разширение на тази кампания, съвместно с Националната организация за редки болести наХърватия и Сърбия и в сътрудничество с други организации от региона, тази година ние ще се опитаме да счупим Рекорда на Гинес в категорията „най-голям онлайн фото-албум на прегръдките“. За да постигнем тази цел, трябва да съберем повече от 108,121 снимки за 7 дни.

За да постигнем целите на този проект и да счупим рекорда на Гинес, ние приканваме хората по цял свят да се прегърнат и да качат снимките онлайн.Снимките ще се събират посредством специално предназначена за целта уеб платформа: http://hugforrare.com/ .

Видеоклип на кампанията с английски субтитри можете да видите на https://www.youtube.com/watch?v=NkvDHSGR-Xc

Коментари