Публикация

Гледахте ли първа серия?

Споделете мнение, впечатления, дайте отзиви и предположения за развитието на сюжета


Гледахте ли първа серия на "Откраднат живот"? Как ви се струва? Какви са впечатленията ви?Споделете  отзиви, а защо не и предположения за развитието на сюжета.Чували ли сте за подобни истории на сменени бебета? Може ли да се случи това днес?Как се живее с тази мисъл и кое според вас надделява - радостта да отгледаш здрав и успешен син и да спестиш на съпрутата си мъчителна истина или угризението на съвестта и страхът от извършеното престъпление?

На тази страница ще може да намирате информации, статии, отзиви, видеа за всичко свързано със сериала, неговия, сюжет , медицинските и човешки казуси, пред които са изправени героите. Ще се срещнете с някои от актьорите и ще научите за техния опит със здравната система в България, личните им истории  на радост и страдание. 

Водещи лекари, медицински специалисти и психолози ще коментират диагнозите на пациентите от болница "Св. Кирил". Що е то тетралогия на Фало - малформацията, с която се ражда бебето на главния герой?Какви са последиците, защо през 1982 диагнозата е била фатална и има ли лечение днес?

Последвайте профила на темата, за да не пропуснете нещо интересно. Включете се с коментари и въпроси, изпратете писмо чрез бутона под името на страницата Откраднат живот на e-mail:

e.staykova@credoweb.bg

Коментари

Много странна болница - няма никакви пациенти? Направи ли ви впечатление

Елеана Симова
10 мар 2016 11:21

Втората серия беше значително по-добре от първата. Д-р Делиибрямов, интересно ми е какво ще кажете за момента, в който в операционната се внесоха ножици без ръкавици. Това може ли да се случи. И другото, което ми беше изкуствено - нов лекар, държи се като аутсайдер и не опитва да установи никакъв контакт с колегите.

Илонка Иванова
10 мар 2016 09:50

Тотално не си струва да подариш един час от свободното си време.!

Михаил Христов
10 мар 2016 08:55

Любопитна ТВ новела. :)

Главния герой е малко като д-р Хаус,по всичко компетентен и всичко можещ. Няма ехографи в българските спешните отделения за съжаление. Има какво да се подобри по отношение на актиорската игра, но като цяло добре са го направили...

За мен откритието на сериала е Александър Алексиев в ролята на д-р Василев. Модерно излъчване, модерна игра. Не е случаен фактът, че е завършил Ню Йоркски филмов университет, живее през по-голямата част от времето в Лондон и вече си партнира във филм с Кенет Брана. Нищо лично, ама друга школа и друга класа. Д-р Василев се очертава като най-интересния персонаж.

На мен д-р Василев много ми харесва. Типичен млад лекар - напорист, леко нахален, със самочувствие и си знае цената. Говорителката на болницата доста зле. Биляна тотално зле. Синът на шефа играе ок.

д-р Александър Василев, Наталия Павлова - имената на основни персонажи са твърде безлични и дори все едно руски /макар, че ги има в България/. Според мен първите имена и фамилиите на героите трябва да са типично български. Иначе филма е хубав, само на моменти някои актьори малко са изкуствени или театралничат. Успех на продукцията!

Явно има някакъв плюс във факта, че и през 2015 и 2016г. все още някои болници или части от болници изглеждат така, както са били през 1983г. Авторите на филма естествено са се възползвали хитро!

Аз вече писах, че ще следя сериала. Просто очаквах малко повече и се издразних на някои неща, но вярвам, че тази хубава история ще бъде развита по добър начин, особено предвид добрия екип, който стои зад кулисите на "Откраднат живот".

нямам проблем, само искам малко позитивизъм:)