Публикация

Гледахте ли първа серия?

Споделете мнение, впечатления, дайте отзиви и предположения за развитието на сюжета


Гледахте ли първа серия на "Откраднат живот"? Как ви се струва? Какви са впечатленията ви?Споделете  отзиви, а защо не и предположения за развитието на сюжета.Чували ли сте за подобни истории на сменени бебета? Може ли да се случи това днес?Как се живее с тази мисъл и кое според вас надделява - радостта да отгледаш здрав и успешен син и да спестиш на съпрутата си мъчителна истина или угризението на съвестта и страхът от извършеното престъпление?

На тази страница ще може да намирате информации, статии, отзиви, видеа за всичко свързано със сериала, неговия, сюжет , медицинските и човешки казуси, пред които са изправени героите. Ще се срещнете с някои от актьорите и ще научите за техния опит със здравната система в България, личните им истории  на радост и страдание. 

Водещи лекари, медицински специалисти и психолози ще коментират диагнозите на пациентите от болница "Св. Кирил". Що е то тетралогия на Фало - малформацията, с която се ражда бебето на главния герой?Какви са последиците, защо през 1982 диагнозата е била фатална и има ли лечение днес?

Последвайте профила на темата, за да не пропуснете нещо интересно. Включете се с коментари и въпроси, изпратете писмо чрез бутона под името на страницата Откраднат живот на e-mail:

e.staykova@credoweb.bg

" }-->

Коментари

10 мар 2016 11:50

Много странна болница - няма никакви пациенти? Направи ли ви впечатление

10 мар 2016 11:21
Елеана Симова
10 мар 2016 11:21

Втората серия беше значително по-добре от първата. Д-р Делиибрямов, интересно ми е какво ще кажете за момента, в който в операционната се внесоха ножици без ръкавици. Това може ли да се случи. И другото, което ми беше изкуствено - нов лекар, държи се като аутсайдер и не опитва да установи никакъв контакт с колегите.

10 мар 2016 09:50
Илонка Иванова
10 мар 2016 09:50

Тотално не си струва да подариш един час от свободното си време.!

10 мар 2016 08:55
Михаил Христов
10 мар 2016 08:55

Любопитна ТВ новела. :)

Главния герой е малко като д-р Хаус,по всичко компетентен и всичко можещ. Няма ехографи в българските спешните отделения за съжаление. Има какво да се подобри по отношение на актиорската игра, но като цяло добре са го направили...

9 мар 2016 17:29

За мен откритието на сериала е Александър Алексиев в ролята на д-р Василев. Модерно излъчване, модерна игра. Не е случаен фактът, че е завършил Ню Йоркски филмов университет, живее през по-голямата част от времето в Лондон и вече си партнира във филм с Кенет Брана. Нищо лично, ама друга школа и друга класа. Д-р Василев се очертава като най-интересния персонаж.

9 мар 2016 17:19

На мен д-р Василев много ми харесва. Типичен млад лекар - напорист, леко нахален, със самочувствие и си знае цената. Говорителката на болницата доста зле. Биляна тотално зле. Синът на шефа играе ок.

9 мар 2016 16:46

д-р Александър Василев, Наталия Павлова - имената на основни персонажи са твърде безлични и дори все едно руски /макар, че ги има в България/. Според мен първите имена и фамилиите на героите трябва да са типично български. Иначе филма е хубав, само на моменти някои актьори малко са изкуствени или театралничат. Успех на продукцията!

9 мар 2016 16:13
9 мар 2016 16:05

Явно има някакъв плюс във факта, че и през 2015 и 2016г. все още някои болници или части от болници изглеждат така, както са били през 1983г. Авторите на филма естествено са се възползвали хитро!

9 мар 2016 15:55

Аз вече писах, че ще следя сериала. Просто очаквах малко повече и се издразних на някои неща, но вярвам, че тази хубава история ще бъде развита по добър начин, особено предвид добрия екип, който стои зад кулисите на "Откраднат живот".

9 мар 2016 15:41

нямам проблем, само искам малко позитивизъм:)