Публикация

Пациенти на индивидуален хранителен режим и употреба на хранителни добавки за контрол на теглото-част 3

Презентация на резултати в Радисън Блу хотел, София, 30.01.2016 г. , Академия по хранене, PM International


Ето и историята на третата ми пациентка, в изследването:

Жена на 44 години. С нейно разрешение ще си позволя да снема конфиденциалността на резултатите й. Тя е жена със забързано ежедневие, пътува много в страната и чужбина, контатува с много хора. Гони ръст на продажби, печалби, но освен много работа има и дом, деца и семейство. Тя трябва да е здрава, енергична и всеки ден с усмивка да посреща поредното предизвикателство. Това иска тя!

През 2014г. – на 16.12. - така сочи датата от компютърната разпечатка на изследването й - тя посети нашия център в Стара Загора и ме помоли да й направя едно изследване с Анализатора за структура на тялото. Нямаше никакви оплаквания. Оценката на телесната мазнина показа намаление – 12,9 кг при норма за нея от 14,4 кг до 21,3 кг, а оценката на Body mass indeks 20,9 кг/м2– диагноза подтегло. Направихме обстоен хранителен анализ и нещата бързо се изясниха. Дамата беше решила, че трябва да изключи всякакъв прием на мазнини – наситени и ненаситени защото според нея „имала леко оформено коремче“, а искала да има плосък корем. Такова коремче видимо нямаше. Говорихме дълго. Мислеше, че ако навлизайки в средната възраст покачи повече мазнини няма да изглежда добре, а може да има и други проблеми. Попитах я каква би била целта й от тук нататък – след като си е видяла изледването. Тя отговори – искам да съм здрава, жизнена и да изглеждам добре. Казах й добре – дай да съставим програма. За да влезеш в норма! Малко е необходимо да се направи, но е наложително! Защото както свръхтеглото и затлъстяването крият здравословни рискове, такива крие и подтеглото. Разговаряхме дълго за това, че мастната тъкан в тялото на човека има своето физиологично предназначение.

Накрая решихме, че за да влязат всички показатели в норма и да се изпълнят целите й тя трябва да употребява ежедневно комплекта клетъчна енергия – ( Бейзикс+Активайс+Ресторейт) - за дееспособност, имунитет + Fit Line Q10 Плюс - заради ежедневните стресови ситуации в работата й, Fit Line Omega 3 – за да подобри съотношението между добрите омега 3 и наситените мазнини от храната + Про ШЕЙп Изи и Задължително да замести само едно от храненията си ежедневно или едно от междинните си хранения с Pro Shape шейковете - шоколад и ванилия са й от любимите, но вече с цел запазване и леко покачване на мускулната маса.

Може да не се съмнявате, че дамата изпълни всичко. Научи се шофирайки да похапва здравословни мазнини – например сурови ядки и разни полезни семенца; да не гладува на обяд, а пътувайки да пие висококачествен балансиран проетеинов шейк. И за да е първенец сред нас в Здравословния начин на живот тръгна на фитнес, плюс заниманията по конен спорт!

На 04.12.2015г. Тя отново дойде при мене и отново направихме изследването. Беше отличник – мастната тъкан в тялото й беше 15,0 кг – в норма, индекса й на телесна маса беше 21,6 – нормално тегло.

Направете го и Вие! Използвайте продуктите на PM Int. за контрол на теглото не само при свръхтегло и затлъстяване, но и при подтегло или за покачване на мускулна маса.
Не е лесно, но си заслужават усилията и накрая ще бъдете напълно удовлетворени от себе си и от постигнатото.

Д-р Радослава Павлова, Управител на Мета Mерфект Консултативен център Стара Загора;
Мениджър PM International

Коментари