Публикация

МБАЛ „Пълмед“ Ви казва дали сте здрави със 17 профилактични пакета!

​Българските пациенти вече няма нужда да пътуват до Турция или други Европейски столици, за да се диагностицират и лекуват чрез най-съвременните методи.


Болница „Пълмед” не спира да инвестира в развитието, качеството и вида на медицинските услуги, които предлага на своите пациенти. На базата на вече 3 годишния си опит и в стремежа си да осигури на пациентите си най-високото ниво на диагностика и лечение, медицинското заведение разширява фокуса на дейността си в частта профилактика и превенция на социално-значими заболявания - онкологични, сърдечно-съдови, гастроентерологични, неврологични и др. 

С цел създаване на улеснен достъп и изграждането на индивидуален и професионален подход към всеки, желаещ да проведе профилактични изследвания, включително и високоспециализирани такива, „Пълмед“ разкрива специализиран кабинет по „Превантивна медицина“. В него всеки според пола, възрастта и професията, която упражнява,може да получи консултация за удачните за него конкретни изследвания, специализирани прегледи и медицински консултации с различни специалисти. 


За улеснение МБАЛ „Пълмед“ Ви предлага 17 различни профилактични пакета, а терапевт ще обсъжда с всеки подробностите по съставянето и на индивидуален профилактичен пакет.

Профилактичните пакети са разделени по възраст и пол и обхващат профилактиката на повечето социално-значими заболявания – онкологични, кардиологични, съдови, гастроентерологични, репродуктивни заболявания и др. В тях са включени както диагностично- консултатитивни прегледи от различни специалисти, лабораторни изследвания – включващи стандартни показатели, туморни маркери, вирусологична диагностика, така и образни изследвания – включително високо специализирани такива.

Различните пакетни предложения са с различен фокус –от стандартна профилактика до и над 40 и 50-годишна възраст, до луксозна, VIP и УЛТРА ВИП профилактика включващи специализирани диагностични прегледи, процедури и изследвания. Някой от пакетите имат и конкретен фокус -за хора с интензивни мозъчни и емоционални натоварвания, с високоспециализирани интервенционални процедури при заболявания на гастроинтестиналния тракт, високоспециализирана онкологична профилактика и др.

Чрез всички пакети пациентите могат да профилактират най-важните заболявания на сърдечно-съдовата система, онкологични и мeтаболитни заболявания и такива свързани с хронични вирусни инфекции. Ранното им откриване и провеждането на профилактични мероприятия –здравословен начин на живот, хранене и ранно лечение, води до съществено подобряване качеството на живот и удължаването му. Различните заболявания се изявяват по различен начин в различни периоди от живота, поради което провеждането на периодични профилактични прегледи до 40 г. трябва да е с честота от 5г. До като след 50г. възраст и при хора, при които съществува наследствен риск, профилактиката се извършва с различна честота в зависимост от съществуващите минимални нарушения в интервал от 1 до 3г..

ВИЖ РАЗЛИЧНИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА VIP ПРОФИЛАКТИКА ТУК:

VIP Пакети за жени!

VIP Пакети за мъже!

Повече информация на тел. 0895 555 591!
От 9:00 до 17:00ч.

Коментари