Публикация

Шведският здравен министър: Шумният секс е полезен

Министърът на здравеопазването на Швеция Габриел Викстрьом обяви, че шумният секс е по-полезен за здравето от липсата му и шведите трябва да правят секс колкото си искат.


След оплакване на възмутен гражданин, шведският министър на здравеопазването Габриел Викстрьом обясни в Twitter, че шумният секс е по-полезен за здравето от липсата му, така че съседите е добре да проявяват търпение, съобщи ЮПИ, цитиран от Dariknews.

Недоволен от шумните си съседи швед решил да отнесе оплакването си на високо равнище и се обърнал в Twitter пряко към министъра на здравеопазването: "Вие сте единствената ми надежда: можете ли да забраните рискованите упражнения след 22 ч.?", написал с надежда той.

Отговорът, който получил, обаче не отговорил на очакванията му. "Звучи много добре за тях", написал Викстрьом. „Много е полезно за тяхното, а и за общественото здраве".

Исках да отговоря шеговито, обясни министър Викстрьом, след като туитът му стана вирулентен. Сексът е и политически въпрос. Често говорим за него отрицателно, например свързваме го с изнасилвания или сексуални посегателства . . . но забравяме колко е полезен. Мисля, че е крайно време да започнем да говорим за секса позитивно".

В Швеция не е разрешено да се вдига шум в блоковете след 22 ч. Според министъра на здравеопазването шумният секс трябва да бъде изключен от забраната.

"Мисля, че шведите трябва да правят секс, колкото искат", продължи Викстрьом. „Много шведи казват, че не правят много секс заради стрес и проблеми в службата".

Коментари

Лара Косева
14 мар 2016 17:04

Е, това е министър, истински загрижен за общественото здраве. И Пепи Москов трябва да яхне някаква подобно човеколюбива кауза, ако иска да остиска...А не да взема пръстовите отпечатъци на хората...

Хахахах, много полезна информация