Публикация

Споделете своите оригинални рецепти в кулинарния конкурс "Пролетните ястия на Комфортекс"

Споделете своите оригинални рецепти в кулинарния конкурс "Пролетните ястия на Комфортекс"

Голямата награда е вечеря за двама в модерния италиански ресторант Leo's Pizza "Il Rustico. Още 30 награди чакат късметлиите


От 14 март до 09 май 2016 година всички регистрирани потребители на Кредо Уеб могат да се включат в конкурса за рецепти " Пролетните ястия на Комфортекс". 

Публикувайте своите уникални рецепти за  месни и безмесни основни ястия, пролетни салати, интересни ордьоври, предястия, гурме идеи или традиционни семейни гозби, великденски ястия, козунаци, вкусни десерти. 

Участието става в специално създадено събитие на конкурса “Кулинарен конкурс: Пролетните ястия на Комфортекс", като ограничение за брой публикувани рецепти няма. Всяка рецепта трябва да съдържа: необходими продукти, начин на приготвяне. По желание могат да бъдат придружавани от снимка и да бъде указвано за колко човека са посочените продукти и времето на приготвяне.

По преценка на редакторския екип всеки ден на страницата „Кулинарните рецепти на Комфортекс“ ще бъде публикувана по една рецепта , участваща в конкурса, избрана за „рецепта на деня“.

Голямата награда е вечеря за двама в модерния италиански ресторант Leo's Pizza "Il Rustico, гр.София и ще бъде определена от редакторския екип измежду рецептите, избрани за "рецепта на деня".

Още 100 опаковки Комфортекс ще бъдат раздадени на участниците в кулинарната надпревара.

Вижте пълните правила за участие и наградите в секция "За Събитието" в специално създадено събитие на конкурса “Кулинарен конкурс: Пролетните ястия на Комфортекс".

Включете се в конкурса ТУК.

Споделете своите рецепти за вкусни ястия и здрав стомах. 

Нека заедно направим пролетта вкусна!

Коментари