Публикация

Почистващи продукти за лице

​Новата серия био-почистващи продукти с хамамелис поддържа кожата и почиства порите, а благодарение на лечебното растение хамамелис кожата се тонизира


Дискретен и свеж аромат на натурални етерични масла енергизират кожата и сетивата. По този начин кожата е оптимално подготвена за нанасяне на следващите грижи. 

Продуктите в серията са подходящи за специфичните нужди на всяка възраст. Препоръчват се като първа стъпка преди прилагане на продукти за лице от сериите с ирис и шипка.
Продуктите са клинично тествани и тяхната кожна поносимост е дерматологично потвърдена. Не съдържат синтетични консерванти, ароматизатори и оцветители.

Деликатно почистващо мляко (Milde Reinigungsmilch) за нормална и суха кожа

Подходяща първа стъпка в ежедневния ритуал за почистване на лице, шия и деколте. Кремообразната текстура на млякото поддържа здравословния баланс на кожата. Уникалната комбинация от натурални съставки и лечебни сусамово масло и масло от жожоба нежно почиства кожата, без да я изсушава. Тя се чувства освежена и успокоена.


Съставки: масло от жожоба, сусамово масло, дестилат от хамамелис, екстракт от корен на ирис, натурални етерични масла.
Международен биосертификат Natrue 2 звезди ( натурална козметика с органични съставки)*
100 мл, 29 лв.

Енергизиращ тоник за лице (Belebendes Gesichtswasser) за всеки тип кожа

Препоръчителна втора грижа (след Почистващото мляко) за допочистване и освежаване на кожата. Освещаващите растителни съставки, като екстракт от шипка, регулират образуването на себум и подготвят кожата за нанасяне на следващите грижи.

Съставки: екстракт от листата на шипка, дестилат от хамамелис, цитрус, натурални етерични масла.
Международен биосертификат Natrue 1 звезда (натурална козметика)*
100 мл, 29 лв.

Освежаващ почистващ лосион 2 в 1 (Erfrischende 2in1 Reinigung) за нормална и комбинирана кожа

Само с една стъпка млечният лосион дълбоко почиства и тонизира лице, шия и деколте с натурален сапун от маслиново масло. Кожата е освежена и идеално подготвена за нанасяне на следващите грижи.


Съставки: дестилат от хамамелис, екстракт от корен на ирис, натурални етерични масла,сапун от маслиново масло. Международен биосертификат Natrue 1 звезда (натурална козметика)*
100 мл, 29 лв.

Коментари