Публикация
Сливи в бекон
Рецепта на Ангелина Димова за конкурса Пролетните ястия на Комфортекс
Сливи в бекон
Необходими продукти:
- 20 бр сушени сливи
- 20 бр нарязан бекон на ленти (тънки)
- клечки за зъби
Начин на приготвяне:
Сливите се измиват. След това се увиват в парче бекон и се пробождат с клечка за зъби, за да не се развият. Запичат се на 180 градуса, докато не пуснат сока. Беконът трябва да е леко запечен.
По желние в сливите може да се сложи сирене като ементал или бри, както и ядки - лешник.
За тази рецепта можете да гласувате тук!
Споделете вашата любима пролетна рецепта и участвайте в конкурса с чудесни награди ТУК!

Коментари