Публикация

Българска хомеопатия помага на мъжа в леглото

Сексологията много се промени при създаването на Еректобел, защото това е препарат, който наистина действа


От какво зависи мъжкото самочувствие? Без съмнение водещо място се отрежда на половата мощ. Ако там има „засечка“, вероятно става въпрос за проблемна ерекция. Тя може сериозно да удари самочувствието, но и да навреди на връзката с партньора.

А на всеки мъж се случва да претърпи провал в леглото. В миналото това състояние се обозначаваше със страховитата дума „импотентност”. Сега тя е подменена с по-щадящото понятие „еректилна дисфункция”. Както и да го наричаме, това е един от най-тежките моменти в живота на мъжа.

Проблемите с ерекцията стават все по-чести със засилване на стреса в ежедневието и с напредване на възрастта. Въпреки това, не са защитени и мъже в разцвета на силите си. Физически причини по-често са в основата на проблема при по-възрастни мъже. Последните проучвания сочат, че фактор №1 за намаляване на потентността е несправяне със стреса на работното място и в социалните контакти. „Помагат“ му цигарите, алкохола и нездравословния начин на живот.

В много случаи затрудненото получаване на ерекция или загубата на ерекция не е непременно израз на болестно нарушение, а е „нормален феномен“. Случва се, когато човек има намерение да осъществи сексуален контакт, но нещо в атмосферата, в обстановката не е най-доброто и в крайна сметка се стига до „засечка“. Най-важното в случая е да не се фиксирате в проблема. А просто да вземете мерки.

Хомеопатичният специалитет ЕРЕКТОБЕЛ на българската фармацевтична компания „Белл Хомеопатия“ промени радикално възможността мъжа да преодолее тези трудности в леглото. Той е най-ефективен именно в тези най-чести случаи, когато причината е в тревожното самонаблюдение и притеснение. Другото, което се забелязва, тъй като съставките благоприятстват максималното разширение на кръвоносните съдове, е че човек получава една изключително добра ерекция. Наистина резултатът е впечатляващ. И това, което е най-важното - те застопоряват ерекцията, пречат тя да се загуби. Ако човек е в обстоятелства, които могат да създадат несигурност – с нова партньорка, на непознато място, след известна употреба на алкохол може да вземе таблетка и просто да се представи във върхова форма.

И когато се усети сигурността, създадена от медикамента, обикновено за едно сравнително кратко време, може постепенно да се редуцира приема. И в един момент, когато потръгне, човек да е напълно спокоен, че по-нататък няма от какво да се притеснява. В този смисъл, ЕРЕКТОБЕЛ много често се използва с профилактична цел.

Сексологията много се промени при създаването на българския Еректобел, защото това е препарат, който наистина действа. Дължи мощното си действие на 4 активни вещества: Кониум – засилващ сексуалното желание, Ликоподиум за бърза сексуална реакция на организма, спомагащ за кръвонапълване на половия орган, Селениум за намаляване на нивото на стрес, въздействащо върху ерекцията и Фосфорикум ацидум за намаляване на тревожността при нови сексуални контакти.

Обичайната доза е по 2 таблетки на всеки час – 2-3 пъти преди сексуален контакт. Приемът продължава по 2 таблетки три пъти дневно до пълното приключване на проблема. Таблетките се държат в устата до пълното им разтваряне, при спазване на необходимото условие да няма аромат в момента на прием.

Хомеопатията се явява прекрасна алтернатива на този деликатен проблем със своята ефикасност и липса на странични действия. Допълнителен плюс е ниската цена на терапията.

Коментари