Природен лек ни отървава от омразните стрии
Аптеки Фаркол
Аптеки Фаркол
Аптека
Природен лек ни отървава от омразните стрии

Природен лек ни отървава от омразните стрии

На помощ идва изцяло натурален продукт, добит директно от Природата. Истината е, че в натуралните средства се крие невероятна лечебна сила и често именно те ни помагат да възстановим здравословното си състояние. Такъв продукт е мумио, наричан планинска кръв, сълзите на планината

Омразните стрии – проблемът, който мъчи безброй жени вече има своето ефективно природно решение. Досега битката срещу грозните белези по кожата често завършваха с разочарование или временни, частични успехи. Въпреки вложените средства за скъпи лекарства и още по-скъпи терапии. Но ако зимата можем да скрием дефекта под дрехите, с наближаването на лятото и мечтаните слънчеви бани проблемът става доста сериозен.

Сега на помощ идва изцяло натурален продукт, добит директно от Природата. Истината е, че в натуралните средства се крие невероятна лечебна сила и често именно те ни помагат да възстановим здравословното си състояние. Такъв продукт е мумио, наричан планинска кръв, сълзите на планината. Всъщност името му от гръцки означава „запазване на тялото“. Известно е от хилядолетия и от тогава до днес се използва за лекуване на различни недъзи. Добива се в труднодостъпни за човека скали в пещери във вид на висулки, изтичащи от скалните пукнатини. Невероятният му състав включва 80 полезни елемента и биологични вещества, които укрепват цялостно човешкия организъм. На цвят пречистеното минерализирано мумио е тъмнокафява разтегляща се лепкава маса, омекваща от топлината на ръцете. Има смолиста специфична миризма и се разтваря във вода с малко утайка, на вкус е горчиво. Освен общоизвестното му приложение като имуноукрепващо средство и за бързо зарастване на счупено, то се оказва чудодеен лек срещу стрии. Интернет-форумите изобилстват от споделени мнения за бързия му ефект и в тази област.

Методът за премахване на стрии с помощта на мумио е лесен, ефективен и същевременно евтин. Не се налага да се подлагате на скъпоструващи процедури в козметичните салони, нито ежедневно да се тъпчете с шепа хапчета. Това, което е необходимо да направите, е да се снабдите с паста мумио. Не забравяйте, че истинското, мощно мумио се добива в Хималаите, не в лаборатории и то задължително е под формата на паста. Ако е таблетирано, то е е изложено на химични и термични промени, при които основните му лечебни свойства се загубват, подчертават фармацевтите в аптеки „Фаркол“.

За да приготвите лосион е нужно да разтворите 1 грам мумио в чаена лъжичка преварена вода. Тази смес разбърквате с една тубичка крем – детски или против целулит. Може да добавите канелено или портокалово етерично масло. Веднъж дневно, за предпочитане след душ, мажете енергично напуканата от стрии кожа. Съхранявайте лосиона в хладилник. „Кръвта от планината“ стимулира и процесите по изгаряне на мазнините. Така освенрегенериращи процеси, тя спомага и за отслабване. Ползите са по-еластична кожа, по-малко и по-бледи стрии и цялостно подхранване на клетките с естествени минерали и витамини.Мумио може да намерите в аптеките в три вида разфасовки от 5, 10 и 20 грама. Още рецепти може да видите на www.farkol.bg

Прикачени файлове

Когато е под формата на паста, мум...

Мнения