Публикация

Прегледи без талони и без заплащане при хирург в Медицински център-1 в Пловдив

Консултациите ще са през последната седмица на март


Прегледите при хирурга д-р Костадин Белев ще продължат и през последната седмица на март. От Медицински център-1 в Пловдив напомниха, че от пациентите няма да се изискват направления, нито да заплащат за консултацията. Необходимо е само желаещите да се консултират с лекаря предварително да си запишат час на тел: 032/644-222.

Към д-р Белев могат да се обърнат хора с оплаквания от херния, хемороиди, с туморни образувания на кожата и подкожието, с незарастващи рани от диабет, с болки в корема, както и пациенти с предварително диагностицирана жлъчно-каменна болест.

Хирургът стартира кампанията си в края на ноември 2015 г. и обяви, че ще провежда безплатни прегледи в Медицински център-1 на бул. „Васил Априлов“ 20 в Пловдив в продължение на най-малко половин година. Избрах последната седмица от месеца, тъй като тогава най-често пациентите получават отказ от личните си лекари, когато имат нужда от направление за специалист, заяви хирургът. Още по-осезателен е недостигът на талони в края на тримесечието. 

Коментари