Публикация

Нещо повече от популярна хомеопатия за родители - ниво 2

В отговор на големия интерес на нашите курсисти, създадохме "Нещо повече от популярна хомеопатия за родители - Ниво 2".


За всички онези, които продължават да търсят методите, които помагат за осъзнаване на цялостта на нашето здраве. Нашето желание е да споделим задълбочените ни познания в теорията за хроничните болести, причините за заболяванията; да ви помогнем да разберете слабите места на вашето тяло и как може да изготвите програми и стратегии за предпазване.

Програмата на курса е разпределена в 4 семинара:

  1. Миазми – теория на хроничните болести от хомеопатична гледна точка.
  2. Основата на болестните състояния от научна гледна точка – наследственост (епигенетика), алкално-киселинно равновесие, ролята на микроорганизмите.
  3. Детоксикация и възвръщане на нивото на здраве, дадено ни от природата. Поддържане на баланса в тялото чрез различни алтернативни методи (добавки, детоксикация, хранене).
  4. Практически уъркшоп - изработване на индивидуални програми за превенция на здравето, хранене, здравословни навици, прием на течности. Попълване на задълбочен тест за определяне на аюрведична конституция.

Цена на курса: 150лв. (може да се плати еднократко или на 2 вноски по 75 лв.)

Курсът се провежда в Консултативен център „Хела“, адрес: гр. София, кв. Редута, ул. "Блага Димитрова" 16.

Записване и въпроси на имейл imazhdrakova@hela-bg.net и тел. 02/418 36 05 или 0898 344916 между 10.00 ч. и 15:00 ч. в работните дни.

Коментари