Публикация

Употребата на шуслеровите соли и цветните есенции при децата (Практически семинар)

Полудневен практически семинар за родители


Водещ: д-р Ирена Маждракова

Информация за водещата: Д-р Маждракова завършва медицина през 1995 г. в Медицинска академия, София. През 2004 г. придобива специалност по Клинична лаборатория. Хомеопатия специализира от 1996 г. до 1999 г. През този период се обучава и в Международната хомеопатична школа на Дж. Витулкас – Гърция. През последните години продължава следдипломното си обучение по хомеопатия в Индия. Има повече от 15 години стаж като лекар-хомеопат и е един от малкото специалисти в България с Европейска диплома по хомеопатия. Член е на Световната лига по хомеопатия и на Асоциацията на лекарите-хомеопати в България. Има диплома за шуслеров терапевт. Придобива магистърска степен по психотерапия на лица с увреждания. Завършва редица психотерапевтични школи - EFT-терапия (Техника за емоционална свобода), позитивна психотерапия, игрова терапия, сандплей терапия. През 2013 г. завършва двугодишен курс на обучение по аюрведична медицина. Придобива задълбочени познания по нутриционистика и използване на биологично-активни добавки. През 2014 г. завършва курс за терапия с Австралийските цветни есенции. Сертифициран преподавател към Australian Bush Flower Essences.

Минералните вещества са толкова важни за здравето на нашето тяло, колкото и кислородът! Минералите изграждат всяка наша клетка, помагат й да функционира правилно.

Има моменти в живота на всеки един от нас, в които обаче минералите бързо се изчерпват и това води до нарушаване на баланса в клетката.

12-те шуслерови соли помагат на тялото по-добре да усвоява минералните вещества от храната. Те са своеобразен ключ към здравето във всички периоди от живота.

Същевременно причините за много от нашите заболявания са нашите емоции и психика. Според много автори, здравето е състояние на равновесие, душевно спокойствие и вътрешно щастие. Добър природен метод, който може да ни държи в това фино състояние на хармония са цветните есенции, които са изключително хубав превантивен метод.

„Няма истинско лечение, ако няма промяна в мирогледа, спокойствието на ума и вътрешно щастие.“ Едуард Бах

Ако искате да научите повече за тези все по-разпространени методи на лечение, заповядайте на 9 февруари в Център „Хела“!

Семинарът се провежда в Консултативен център по хармонично здраве „Хела“, адрес: гр. София, кв. Редута, ул. „Блага Димитрова” 16

Записване и въпроси на имейл imazhdrakova@hela-bg.net или на тел. 02/418 36 05 и 0898344916 между 10:00 ч. и 15:00 ч. в работните дни.

Цената за посещение на семинара е 30 лв.

Коментари