Публикация

Гуна терапия

Нова методика с уникална ефективност при ставно - мускулна - невропатна болка


В Медицински център „Клиника Нова” Ви предоставяме възможността да се запознаете и възползвате от най-съвременните методи на неинвазивно приложение на колагенова терапия на италианската фирма GUNA s.p.a.


Колагенът е най широко разпространения протеин в човешкото тяло и е основен регенериращ и обезболяващ фактор при лечение на ставно-мускулни и невралгични заболявания. Колагеновата терапия ефективно, физиологично и без нежелани реакции възстановява и поддържа колагеновите фибри и намалява натрупването на свободни радикали.
GUNAPHORESIS е нова методика с уникална ефективност при ставно - мускулна - невропатна болка. Ампулите колаген GUNA MDs ви освобождават от болките и възвръщат движенията ви по физиологичен път. Те се прилагат с физиотерапевтичен апарат ГУНАФОРЕЗИС, който използва резонансна магнитофореза, даваща възможност за голяма дълбочина на проникване в тъкани и стави, и висок процент на абсорбция на препарата.
Колаген мезотерапията с GUNA MD-TISSUE и GUNA MD-MATRIX възвръща младостта на кожата по физиологичен път,предотвратява появата на бръчки и забавя стареенето на кожата, намалява мастните натрупвания и изглажда портокаловата кожа. Ефективен метод при жени и при мъже!

Заповядайте при нас за трайни, неинвазивни, безболезнени и без нежелани ефекти терапии!
Резултатите от приложението на тези методики са базирани на 10 годишен опит на GUNA s.p.a. в Милано, Италия и 3 годишен личен опит в медицински център „Медика-Албена” на д-р Нели Гецова - специалист физикална и рехабилитационна медицина, която работи при нас и може да отговори на вашите въпроси на мобилен телефон 0887 779905.

Коментари