Публикация

Включете се в кулинарния ни конкурс, споделете вкусна рецепта и спечелете една от атрактивните награди

Голямата награда е вечеря за двама в модерния италиански ресторант Leo's Pizza "Il Rustico, гр.София


До 09 май 2016 година кулинарният конкурс " Пролетните ястия на Комфортекс" ще събира вкусни ястия и кулинарни идеи. Включете се като публикувате своите уникални рецепти за месни и безмесни основни ястия, пролетни салати, интересни ордьоври, предястия, гурме идеи или традиционни семейни гозби, великденски ястия, козунаци, вкусни десерти.кулинарен конкурс

Мястото, на което може да качвате рецептите е събитието “Кулинарен конкурс: Пролетните ястия на Комфортекс". Ограничение за брой публикувани рецепти няма. Всяка рецепта трябва да съдържа: необходими продукти, начин на приготвяне. По желание могат да бъдат придружавани от снимка и да бъде указвано за колко човека са посочените продукти и времето на приготвяне.

Всеки ден екипът на конкурса избира по една рецепта, която публикува тук, на страницата „Кулинарните рецепти на Комфортекс“ - това е „рецепта на деня“.

Голямата награда е вечеря за двама в модерния италиански ресторант Leo's Pizza "Il Rustico, гр.София и ще бъде определена от редакторския екип измежду рецептите, избрани за "рецепта на деня".

Още 100 опаковки Комфортекс ще бъдат раздадени на участниците в кулинарната надпревара.

Вижте пълните правила за участие и наградите в секция "За Събитието" в специално създадено събитие на конкурса “Кулинарен конкурс: Пролетните ястия на Комфортекс".

Вижте всички публикувани до момента рецепти и се включете в конкурса ТУК.

Споделете своите рецепти за вкусни ястия и здрав стомах.

Нека заедно направим пролетта вкусна!

Коментари