Публикация

МБАЛ Бургас се включва в здравно изложение с кампания „Второ мнение“

На 2 и 3 април в МОЛ Галерия Бургас най-голямата болница в Югоизточна България ще представи широк кръг услуги и консултации с медицински специалисти.


Най-голямата болница в Югоизточна България – МБАЛ Бургас АД,също се включва в здравното изложение, което ще се проведе в МОЛ „Галерия Бургас“ този уикенд. МБАЛ Бургас представя кампанията си „Второ мнение“ – възможност всеки посетител да получи отговор от специалист по заболяване или въпрос, който го вълнува – безплатно, на място и без направление. Бургаската болница е единствена в региона, която предлага многопрофилност – над 30 различни специалности и отделения и има 24-часов спешен прием.

МБАЛ Бургас поставя особен акцент върху детското здраве. Най-много от децата на Бургас се раждат именно тук, затова на изложението ще бъдат представени Родилно отделение, Неонатология, Центърът по майчино и детско здравеопазване.Ще участват отличени с награди акушерки, лектори на Училището за родители „Моето дете“.

През цялото време на изложението – от 11 до 20 ч. и в двата дни, на щанда на МБАЛ Бургас посетителите могат да получат информация за всички заболявания, които се лекуват в болницата, за начина на прием и др. Ще се проведе и изследване с мобилен доплер от съдов хирург, което е безплатно за посетителите.

Като жест към другите изложители – болници и институции, МБАЛ Бургас е подготвила подарък – книга за Бургаската болница, написана от един от нейните директори – д-р Кънчо Марангозов. Книгата описва историята на най-старото лечебно заведение в Бургас – от създаването му преди близо 140 години, до днес.

В първия ден на изложението – 2 април, от 11 до 15 ч. Отделението по трансфузионна хематология (Кръвен център) ще проведе кръводарителска акция, на мястото на изложението – ниво 1 на МОЛ Галерия.

По график на щанда на болницата ще бъдат:

2 април, събота

11.00 ч. д-р Светлозар Георгиев – неврохирург. Консултации за неврохирургични заболявания

11.00-15 ч. Консултации на бъдещи майки, демонстрации на живо на първи грижи за бебето – старша акушерка Руска Ганчева, акушерка Велина Василева и др.

13.00-15.00 ч.Д-р Борислав Тръпчев, съдов хирург, изследване на съдове с мобилен доплер

16.00-18.00 ч. Д-р Даниел Петков, УНГ. Консултации за УНГ-заболявания, сънна апнея

3 април, неделя

11.00-13.00 ч. д-р Стилияна Томова, неонатология. Консултация на бъдещи родители, представяне на Отделението по неонатология

11.00-13.00 ч. Д-р Борислав Тръпчев, съдов хирург, изследване на съдове с мобилен доплер

12.00-14.00 – Д-р Ивайло Цанев, вътрешни болести, ст. сестра Валентина Георгиева, Отделение по долекуване и продължително лечение. Консултации за вътрешни болести

13.00-15.00 ч. – Консултации с логопед Вилияна Златева и психолог Ана Михайлова, Център за майчино и детско здраве

17.00 ч. -19.00 ч. – д-р Даниела Люцканова, лечение с барокамера и анестезиологична консултация

18.00-20.00 ч. д-р Николай Недев, д-р Светослав Тодоров – неврохирургия. Консултация за неврохирургични заболявания

" }-->

Коментари