Публикация

Най-голямото изложение в страната в областта на медицината ще покаже фокуса на бизнеса върху технологиите

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ тази година отбелязва 50 години. Най-голямото изложение за хуманна и дентална медицина в страната и региона вече половин век показва новостите в бранша от цял свят. Юбилейното издание на международната изложба ще се проведе от 17 до 19 май 2016 г.


Безкрайно разнообразие от оборудване – лазерни и ултразвукови апарати, клинико-лабораторно оборудване, ехографи, цялостно оборудване и апаратура за зъболечение и зъботехника, инструменти и анестезия. Нови технологии и методи на лечение, конференции и събития, които формират пъстра палитра в бранша. Такива ще бъдат щандовете и инициативите на най-голямото изложение в страната в областта на медицината Булмедика/Булдентал от 17 до 19 май в Интер Експо Център. Всяка година в рамките на три дни специализираното събитие показва накъде ще се развиват медицинският и денталният сектор в краткосрочен план.

Булмедика/Булдентал се насочва както върху специфичните нужди на бизнеса, така и върху тенденциите, от които се интересуват лекари и дентални лекари, зъботехници, медицински сестри и здравни специалисти.

Повече информация за изложението може да намерите тук. Последвате страницата Булмедика/Булдентал, за да получвате актуални новини за птедстоящото изложение.

Коментари