Публикация

Имаме удоволствието да Ви поканим за участие в международна научна конференция на тема: „HIFU: Current Clinical Practice and Future Avenues“

Домакин е Медицински университет-Плевен със съорганизатори МБАЛ Св. Марина – Плевен и Second Affiliated Hospital of Chongqing Medical University, China


Уважаеми колеги,

Имаме удоволствието да Ви поканим за участие в международна научна конференция на тема: „HIFU: Current Clinical Practice and Future Avenues“, чийто домакин е Медицински университет-Плевен. Съорганизатори са МБАЛ Св. Марина – гр. Плевен и Second Affiliated Hospital of Chongqing Medical University, China.

Конференцията, посветена на възможностите на лечението с високоинтензивен фокусиран ултразвук – HIFU, е първа по рода си в Източна Европа. Лектори и гости на конференцията са специалисти от Германия, Испания, Китай, Румъния, Гърция и България. Повечето от тях са HIFU експерти със сериозен опит в областта на ултразвуковата аблация и ще споделят своя опит при лечението на миома на матката, рак на панкреаса в напреднал стадий, на доброкачествени и злокачествени тумори на гърдата, простатата, алергичен ринит и други индикации. Официалният език на форума е английски.По време на конференцията ще бъдат представени актуални резултати от проект: ПРОУЧВАНЕ НА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА HIFU (ХАЙФУ) ТЕХНОЛОГИЯТА ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА МИОМНА БОЛЕСТ ПРИ БЪЛГАРСКИ И КИТАЙСКИ ПАЦИЕНТКИ КАТО НЕИНВАЗИВЕН, АЛТЕРНАТИВЕН НА ХИРУРГИЯТА МЕТОД , който е финансиран от министерствата на образованията и науката на КНДР и България.

Приложено Ви изпращаме окончателната програма на форума. Не се изисква такса за участие. Конференцията ще се проведе в Медицински университет-Плевен, зала”Ambroise Pare” на 22 Април 2016г. Начало – 9ч.

Молим, ако сте заинтересовани да ни изпратите потвърждение за участие на email: hifuconference@svmarina.comдо 19 Април 2016г.

С уважение,

Проф. С. Томов д.м.н. – Ректор на МУ-Плевен, председател на организационния комитет

Доц. Д. Димитров, д.м. – секретар на организационния комитет

Виж програмата в прикачения файл: 

Прикачени файлове

HIFU-Credoweb.doc
HIFU-END.pdf

Коментари