Публикация

На 15 април Медицински университет - Варна отваря врати за посетители и кандидат студенти за предлаганите програми на английски език

Следващите дати за нашите Университетски Дни на отворените врати 2016 за чуждестранни кандидат студенти са: 24 юни, 29 юли, 09 септември и 07 декември


На 15 април Медицински университет - Варна отваря врати за посетители и кандидат студенти за предлаганите програми на английски език

Медицинският университет във Варна се слави като един от най-космополитните университети от дълго време. В момента тук се обучават студенти от над 40 страни от целия свят. Специалното внимание върху практическата част в процеса на обучение, ангажираността на преподавателите за овладяването на знания и реализацията на всеки един студент, отличната база за обучение, Европейското приложение към дипломата, което завършилите получават, и не на последно място, благоприятното географско положение на града – това са само някои от причините, поради които Медицински университет - Варна привлича толкова много чуждестранни студенти.

За първи път тази година на 15 април ще се проведат Дни на отворените врати на Университета за бъдещите чуждестранни студенти в Медицински университет – Варна. Университетът ще отвори врати за ученици, кандидат студенти, родители и гости.

Организаторите на събитието обещават да разкажат и покажат интересни, любопитни и неочаквани неща на своите гости. Посетителите ще имат възможността да наблюдават човешката анатомия чрез модерна 3D технология, да разгледат една от най-богатите музейни сбирки по анатомия, както и учебната база на Университета.


Посетителите ще имат възможност да се срещнат не само с екипа на отдела, отговорен за кандидатстудентската кампания и бъдещите си преподаватели, но и с настоящи чуждестранни студенти в Университета.

Следващите дати за нашите Университетски Дни на отворените врати 2016 за чуждестранни кандидат студенти са: 24 юни, 29 юли, 09 септември и 07 декември.

Коментари