Публикация

Край на белезите! Върнете естествената си красота със Содермикс

Швейцарският крем с високооксидантен ензим сега на специална цена в аптеки Фаркол


Никой не обича белезите. Неприятните следи от минали премеждия, останали по тялото и лицето могат да сринат самочувствието ни. Опитите да ги премахнем не винаги са успешни. Затова и някои хора се отчайват, смятайки че белезите са за цял живот.

Напротив! Можем да ги забравим завинаги с иновативния крем, разработен в Швейцария - СОДЕРМИКС. Това е единственият по рода си крем, който не съдържа стероиди и е ефективен при превенция и лечение на келоидни и хипертрофични белези, дерматологични заболявания и възпаления. Келоидните и хипертрофични белези, освен козметичен проблем, много често са придружени и с друг вид дискомфорт за пациентите като зачервяване, сърбеж, болка, възпаление.

Как СОДЕРМКС са справя с всички тези проблеми? В крема е вложен естествен високооксидантен ензим супероксид дисмутаза SOD, съдържащ се в екстракт от зелен домат. Благодарение на високото съдържание на SOD, СОДЕРМИКС намалява производството на свободни радикали и така подпомага повлияването на келоидни и хипертрофични белези. Те представляват свръхрастеж на плътна фиброзна тъкан, образуваща се при зарастване на рани. Множество световни клинични проучвания доказват именно ролята на свободните радикали и по специално на супероксид дисмутаза в регулацията на многобройните растежни фактори - цитокини и протеини.

Чрез редукция на синтезата и секрецията на цитокини и протеини, кремът позволява изравняване, омекотяване и изглаждане на белега, намаляване на  сърбежа и възпалението, както и възстановяване на нормалната пигментация на кожата.

Третирането на засегнатите зони става 2 пъти дневно. Ефектът се вижда още от първия месец. В рамките на този срок 88% от пациентите показват подобрения в поне две от следните характеристики - сърбеж, болка, възпаление, твърдост и цвят на белега.

Кремът успешно се прилага още при фиброза след лъчелечение, изгаряне, псориазис, екземи, включително дисхидроза /тип екзема на ръцете и понякога на краката/.

На прага на лятото аптеки "Фаркол" пускат крем СОДЕРМИКС на супер преференциална цена от 22,74 лв. От нея може да се възползвате в периода от 20 април до 20 май 2016 г.  

   

Коментари