Край на белезите! Върнете естествената си красота със Содермикс
Аптеки Фаркол
Аптеки Фаркол
Аптека
Край на белезите! Върнете естествената си красота със Содермикс

Край на белезите! Върнете естествената си красота със Содермикс

Швейцарският крем с високооксидантен ензим сега на специална цена в аптеки Фаркол

Никой не обича белезите. Неприятните следи от минали премеждия, останали по тялото и лицето могат да сринат самочувствието ни. Опитите да ги премахнем не винаги са успешни. Затова и някои хора се отчайват, смятайки че белезите са за цял живот.

Напротив! Можем да ги забравим завинаги с иновативния крем, разработен в Швейцария - СОДЕРМИКС. Това е единственият по рода си крем, който не съдържа стероиди и е ефективен при превенция и лечение на келоидни и хипертрофични белези, дерматологични заболявания и възпаления. Келоидните и хипертрофични белези, освен козметичен проблем, много често са придружени и с друг вид дискомфорт за пациентите като зачервяване, сърбеж, болка, възпаление.

Как СОДЕРМКС са справя с всички тези проблеми? В крема е вложен естествен високооксидантен ензим супероксид дисмутаза SOD, съдържащ се в екстракт от зелен домат. Благодарение на високото съдържание на SOD, СОДЕРМИКС намалява производството на свободни радикали и така подпомага повлияването на келоидни и хипертрофични белези. Те представляват свръхрастеж на плътна фиброзна тъкан, образуваща се при зарастване на рани. Множество световни клинични проучвания доказват именно ролята на свободните радикали и по специално на супероксид дисмутаза в регулацията на многобройните растежни фактори - цитокини и протеини.

Чрез редукция на синтезата и секрецията на цитокини и протеини, кремът позволява изравняване, омекотяване и изглаждане на белега, намаляване на  сърбежа и възпалението, както и възстановяване на нормалната пигментация на кожата.

Третирането на засегнатите зони става 2 пъти дневно. Ефектът се вижда още от първия месец. В рамките на този срок 88% от пациентите показват подобрения в поне две от следните характеристики - сърбеж, болка, възпаление, твърдост и цвят на белега.

Кремът успешно се прилага още при фиброза след лъчелечение, изгаряне, псориазис, екземи, включително дисхидроза /тип екзема на ръцете и понякога на краката/.

На прага на лятото аптеки "Фаркол" пускат крем СОДЕРМИКС на супер преференциална цена от 22,74 лв. От нея може да се възползвате в периода от 20 април до 20 май 2016 г.  

   

Прикачени файлове

Мнения