Публикация

Близо 1100 кандидат-студенти от цялата страна се явиха на предварителен изпит по химия в МУ-Варна

23 април 2016


Близо 1100 кандидат-студенти от цялата страна се явяват днес на предварителен изпит по химия в МУ-Варна


На 23 април се проведе предварителният изпит по химия за специалностите Медицина, Дентална медицина и Фармация в Медицински университет – Варна. 

В 8:45 ч. във II-ра Аудитория в присъствието на Ректора на университета проф. д-р Красимир Иванов, кандидат-студент от гр. Брегово изтегли комбинация №2 от тестови въпроси върху материала от 8-и, 9-и и 10-и клас. Върху нея и 4 лотарийно изтеглени логически задачи (2 от „Неорганична химия" и 2 от „Органична химия") от Сборника със задачи за кандидатстудентския изпит по химия на МУ-Варна за 2016 г. ще работят 5 часа кандидат-студентите.  

Над 1200 кандидат-студенти подадоха документите си за предварителните изпити по химия и биология, провеждани в Медицински университет - Варна за четвърта поредна година, за да се възползват от възможността за избор на по-добрия си резултат между предварителния и редовния изпит.

Значително повече в сравнение с миналата година са кандидатите, които се възползваха от тази възможност, както и от удобството да подават документите си онлайн.

Пожелаваме успешно представяне на всички кандидат-студенти!

​Критерий за оценяване

 Галерия​


Виж още:Прием 2016/2017


Коментари