Публикация

Д-р Мел Гил се среща с пловдивчани в Холистичен център „Хармония“

Водещият експерти по личностно развитие ще отговаря на въпроси на граждани между 10 и 12 ч.


На 28 април, в четвъртък, д-р Мел Гил, един от най-успешните професионални мотиватори по света и един от десетте най-иновативни психолози, водещият холистичен лекар д-р Галина Арабаджиева и Жанет Орфану, психолог, основател на първото у нас екоселище „Радост“ в с. Горско Косово, Севлиевско, аюрведичен и йога терапевт ще се срещнат с пловдивчани в Холистичен център „Хармония“ в Пловдив, на бул. „Шести септември“ 112 А, ет. 1.

Всички, които желаят да зададат своите въпроси към тримата доказани експерти в областта на медицината, психотерапията и личностното развитие, могат да го направят между 10 и 12 ч. Вратите на центъра са отворени, нека хората дойдат, заяви д-р Арабаджиева, собственик на центъра. Срещата се провежда с помощта на фондация „Щастливи родители – щастливи деца „Свети Димитър“ и на Ортодоксалния орден на Хоспиталерите на Свети Йоан.

Д-р Мел Гил е философ, писател, психиатър, телевизионна и радио звезда. Той е един от водещите експерти по личностно развитие, ментор на множество говорители и предприемачи, имиджмейкъри и бизнесмени по целия свят. Той е и бизнес консултант, специалист по корпоративни стратегии и съветник на висши служители от 500-те компании, включени в списъка на списание „Форчън”.

Автор е на 157 книги, от тях най-известната у нас е „Мета Тайната“, преобърнала живота на много хора в България и по света. В световен бестселър се превръща и друга негова творба - „Нездравия Разум”. Жанет Орфану преди 10 години написа книгата „Седмата посока“, с която предизвика обрат в съдбите на много българи и на самата д-р Арабаджиева, а преди две години издаде „Притчи и приказки за малки и големи“, събирани от нея по цял свят дълги години. 

Коментари