Публикация

Включи се в играта "Каква роля играе CredoWeb в Откраднат живот" и спечели

Търси я на фейсбук страницата на платформата и спечели книгата "Вечно млади"


На 5 май CredoWeb стартира във фейсбук страницата си игра, свързана със сериала "Откраднат живот". Наблюдавайте внимателно къде и как се появява, споменава, показва или цитира социалната мержа за здраве в разговорите между лекари и пациенти в някои от следващите  серии на филма. И вашата наблюдателност и любознателност ще бъдат възнаградени.

За целата CredoWeb  ще публикува всяка седмица на своята Facebook страницата (https://www.facebook.com/Credoweb.bg) въпроси, свързани с "ролята си "във филма „Откраднат живот“. Въпросите ще са общо 10. Отговорът трябва да се посочва като коментар под съответния пост-въпрос във фейсбук. Потребителите имат право да посочат своя отговор до 23:59 ч. в неделя на същата седмица, в която е зададен съответният въпрос. Ще има по един печеливш  на всеки въпрос /общо 10 победителя/, като победителят  ще бъде определян на случаен принцип чрез жребий всеки  понеделник на седмицата, следваща тази, в която са зададени въпросите.

Всеки победител ще получи книгата "Вечно млади" на издателство Intense, в която ще намерите отговор на въпроса - Как да запазите кожата си блестяща, а здравето безупречно на всяка възраст?  Точно това ще ви разкрие д-р Перикон- дерматолог, учен и новатор. Актьори, музиканти, модели, световни знаменитости му се довериха и превърнаха програмата му в начин на живот. Сред тях са Ума Търман, Шерил Кроу, Стив Тайлър, Мадона.

„Вечно млади“ ни запознава с нутригеномиката − наука, която изучава как хранителните вещества въздействат върху генната експресия. Дадени храни могат да задействат гените, които спират заболяванията, и да изключат гените, които предизвикват ускорено остаряване, напълняване, бръчки и болести. Пригответе се да промените начина, по който работят гените ви и да почувствате невероятното им действие.

Д-р  Никълъс Перикон е открил начин за превенция на болестите, свързани с остаряването, като в същото време кожата се запазва млада и организмът се чувства жизнен. Въз основа на науката нутригеномика − дисциплина, която обединява диетологията и дълголетието − неговата програма има за цел да задейства гените и биохимичните процеси, свързани с подмладяването, чрез суперхрани (сред които сьомга, кресон, семена от чиа, ечемичени кълнове, канела, какао); хранителни добавки (вит. К и D, пикногенол); хранителен режим и рецепти за ястия, които подпомагат изгарянето на мазнини; практикуването на йога и достатъчно почивка. Д-р Перикон изготвя програма, основана на нови технологии и неагресивни дерматологични процедури.

“Много от любимите ни храни са забранени, но в замяна на това получаваме дълготрайна красота без постоянни диети и изтощителни тренировки. След няколко дни на режима на Перикон, читателите вероятно ще приемат програмата му като начин на живот, както например Мадона и прочутата й диета от сьомга за младежки вид.” – пише в рецензия  Publisher’s Weekly.

Тази книга може да е Ваша. Включете се в играта, бъдете редовни, за да увеличите шансовете си за победа, и се забавлявайте.

Коментари

Вече са известни и имената на последните трима печеливши от нашата игра. Това са Поли Александрова, Иван Кискинов и Изабела Йорданова. Те печелят книгата "Вечно млади" на д-р Никълъс Перикон, станала настолно четиво за звезди като Мадона, Ева Мендес, Шерил Кроу, Стив Тайлър. Честито! Благодарим на всички, взели участие в играта. Oчаквайте нови и интересни игри в социалната платформа за здраве CredoWeb.

Вече са известни имената и на печелившите от въпросите, които ви зададохме миналата седмица. Победител сред отговорилите на шестия въпрос е Каролина Семкова. Победител сред отговорители на седмия въпрос е Петя Цанкова. Те печелят книгата "Вечно млади" на д-р Никълъс Перикон, станала настолно четиво за звезди като Мадона, Ева Мендес, Шерил Кроу, Стив Тайлър. Честито! Очаквайте днес на ФБ страницата ни последния 8-ми въпрос. На него ще може да отговаряте до неделя (12.06), а в понеделник ще изтеглим последните 3 печеливши. Успех!

Във фейсбук страницата на CredoWeb вече може да намерите поредния въпрос от играта, а той е доста интересен и провокиращ въображението ви. Потърсете го, отговорете до неделя вечерта и може да спечелите

Петият печеливш от ФБ играта е Тони Петрова. Тя печели книгата "Вечно млади" на д-р Никълъс Перикон, станала настолно четиво за звезди като Мадона, Ева Мендес, Шерил Кроу, Стив Тайлър. Честито! Търсете "ролята" на социалната платформа в сериала и очаквайте нови 3 въпроси тази седмица. Успех!

Четвъртият печеливш от ФБ играта е Мария Беженар. Тя печели книгата "Вечно млади" на д-р Никълас Перикон, станала настолно четиво за звезди като Мадона, Ева Мендес, Шерил Кроу, Стив Тайлър. Честито! Следете сериала и очаквайте нов въпрос тази седмица. Успех!

Известно е името на третия печеливш от играта във Фейсбук страницата на CredoWeb и това е Райна Николова. Тя печели книгата "Вечно млади" на д-р Никълас Перикон. Честито! Следете сериала и очаквайте нов въпрос тази седмица

Вече може да намерите Въпрос №3 от играта "Каква роля играе CredoWeb в сериала".Търсете го на Фейсбук страницата на платформата. Имате време за отговор до неделя - 15 май- в полунощ. В понеделник ще бъде изтеглен новият печеливш, който ще спечели книгата "Вечно млади", станала настолно четиво за звезди като Мадона, Ева Мендес, Щерил Кроу, Стив Тайлър.Освен да играете и се забавлявате, ще научите и полезни неща за Вашето здраве. Особено жените

Вече са известни имената на първите двама печеливши от играта, която се провежда във Фейсбук. Победител сред отговорилите на първия въпрос е Анна Жекова. Победител сред отговорилите на втория въпрос е Петя Нанчева. Честито! Двете дами ще получат лично съобщение, че печелят, на което трябва да отговорят в 10-дневен срок и да посочат своите данни и адрес за конкакт, на който ще изпратим наградата - книгата "Вечно млади" на д-р Никълъс Перикон от издателство Intense. Следете внимателно сериала и очаквайте нов въпрос тази седмица. Късмет!

Видяхте ли втория въпрос? Още имате време - до неделя - да отговорите и на него, и на първия и може да спечелите страхотната книга "Вечно млади", която стана "настолна" за Мадона, Ева Мендес, Шерил Кроу, Стив Тайлър и други звезди. Побързайте

Вече може да намерите първия въпрос във Фейсбук страницата на CredoWeb. Имате време да отговорите до края на деня в неделя в коментар под фейсбук поста