Публикация

Вестник "Здрави с Афиа", месец май

Как да се преборите със сенната хрема бързо и безопасно? Какви са ползите и вредите от излагането на слънце? Как да изберем точен апарат за кръвно налягане? - отговорите на тези въпроси можете да прочетете в новия майски брой на вестник "Здрави с Афиа".


Вече е факт новият брой на вестник "Здрави с Афиа". От него ще научите как да преборите сенната хрема бързо и безопасно с Ринитал и Шуслерови соли, какви са ползите и вредите от излагането на слънце. Ще намерите интересни рецепти за вкусни десерти и сладка с едно от най-големите изкушения на лятото - черешите.

За пореден месец продължава кампанията за безплатно измерване на кръвна захар в аптеки Афиа. На страниците на вестника ще намерите подробности - къде и кога може да се възползвате от услугата.

Не сме забравили и забавната част - месечен хороскоп от Марги Паскалева и кръстословица.

Не пропускайте съветите на приятелите ни от Микролайф, поместени на последна страница "Как да изберем точен апарат за кръвно налягане?". Ще научите и подробности за националната кампания за безплатно измерване на кръвно налягане и превенция от инсулт.

На страниците на вестника ви очаква и талон за участие е томбола за автоматичен апарат за кръвно налягане - BP A200 Microlife.

Вестник "Здрави с Афиа" се разпространява безплатно и можете да вземете вашия екземпляр от всяка една от аптеки Афиа.

Вестникът в електронен вариант можете да разгледате на следния  линк


 


" }-->

Коментари