Публикация

Свободен достъп до AccessPharmacy до края на май

Базата e достъпна от всички IP адреси на университета до края на месец майСвободен достъп до AccessPharmacy до края на майДо края на месец май студентите и преподавателите в Медицински университет – Варна имат възможност да се възползват от платформата AccessPharmacy. Представена е колекция от над 30 фундаментални за  фармацията интерактивни учебници на едно от най-престижните издателства за медицинска литература McGraw Hill . Освен електронни книги и учебници потребителите могат да открият много богата допълнителна информация:

- в секция „Quick reference" – ще откриете кратки  справки за диагностика и лечение на различните заболявания,  медицински калкулатор и др.

- в секция „ Drug therapy Cases" – над 150 клинични случая с работни тестове за проверка на знанията.

- В секция „Extensive self-assessment" има над 10 000 въпроса и отговора, дава възможност за създаване на учебни тестове за проверка на знанията на студентите.

- Секция „Extensive self-assessment" дава информация и индикатори за дозировки, противопоказания и реакции към над 1000 базови медикамента; има и приложение с база за билки и хранителни добавки.

Платформата AccessPharmacy разполага с богата мултимедия и много изображения.

Базата e  достъпна от всички IP адреси на университета до края на месец май.


Коментари