Публикация

БЪЛГАРСКИ ФАРМАЦЕВТИЧНИ ДНИ 2016 ГОДИНА - ДЕСЕТО ЮБИЛЕЙНО ИЗДАНИЕ

"ФАРМАЦЕВТИЧНАТА ПРАКТИКА - ПРОФЕСИОНАЛНА ГРИЖА ЗА ПАЦИЕНТА" 24.06.2016 - 26.06.2016


Български фармацевтични дни (БФД) се организират за десети пореден път и са запазена марка на Български фармацевтичен съюз (БФС). Началото на традицията е поставено още през 1996г. и от тогава форумът се провежда ежегодно, като от 2007 г. придобива популярност под това име и е запазена марка. В духа на поставените традиции събитието се  свързва с честването на Еньовден, 24 юни - професионалният празник на фармацевта.
    Утвърдено като водещ съсловен форум събитието продължава да предоставя възможности за среща на представители на цялото фармацевтично съсловие и провеждане на широка дискусия по актуалните теми в областта на здравеопазването, в частност във фармацевтичния сектор. През годините гости и лектори са били редица представители на най-високите нива на законодателната и изпълнителната власт на Република България, на научната общност, на Фармацевтичната група на ЕС и съсловните организации в здравеопазването от България и други страни – членки на ЕС.
    24 юни 2016 г. откриващата церемония на Десетото юбилейно издание на Български фармацевтични дни ще се проведе в „Софийска опера и балет“, придружена с връчването на годишните награди на Българския фармацевтичен съюз за продукт на годината.
Непосредствено след церемонията ще бъде представен балетният спектакъл „Зорба гъркът“ по музика на Микис Теодоракис по повод юбилейното издание на събитието (вход с покани след заплатена такса правоучастие).  
На 25 и 26 юни 2016 г. Десетото юбилейно издание на БФД 2016 ще се проведе в Национален дворец на културата (НДК), гр. София, като специализираното изложение ще бъде разположено на ет. 5, кафе-паузите и обедите на ет. 6 и 7, а научната програма ще протича в зали 3, 7 и 8. Достъп до изложението и научната програма имат само регистрирани участници - медицински специалисти и изложители. По традиция Годишната гала-вечер на магистър-фармацевтите в България (вход с покани) ще се проведе на 25 юни вечерта в зала 3 на НДК.
    На 26 юни 2016 г. в НДК ще бъдат организирани практически обучителни модули  и ще бъде проведена кръгла маса с участието на Управителния съвет на БФС и РФК по повод подготовката и провеждането на предстоящия Пети редовен Конгрес на БФС.
   Като изложители са поканени да участват представители на академичната общност, студентските научни дружества по фармация, производители и дистрибутори на лекарствени продукти, производители и доставчици на хранителни добавки, медицински изделия, козметични продукти, продукти за орална и лична хигиена, производители и доставчици на аптечно обзавеждане, разработчици на специализиран аптечен софтуер и др.
Поглед към събитието по дати и часове
Вие искате да сте част от БФД 2016 ?   Запознайте се с цените на регистрационните пакети за участници
С общите условия за участие в Български фармацевтични дни 2016 може да се запознаете ОТТУК или от формата за регистрация - "общи условия".
ЗА РЕГИСТРАЦИЯ       http://www.events.bphu.bg



Коментари