Публикация

Хрема? Преборете я с уникална българска хомеопатия

СИНУБЕЛ e подходящ при алергични синузити с редуване на катар и сухота. Съставките му са комбинирани така, че може да се използва при остра хрема и болки в гърлото. Повлиява острите температурни състояния още в първите часове на възпалението


В променливото пролетно време логично имунната ни защита намалява и по-често се озоваваме незащитени от настинки и респираторни заболявания. Какво да направим, за да се предпазим?

Оказва се, че хомеопатичната медицина разполага с огромен набор от медикаменти, с които може изключително ефикасно да се справи с този проблем, отчитайки индивидуалните особености на всеки човек.
В цял свят е налице желание хората да увеличават своята здравна култура, без да чакат появата на заболяването, като познават основните хомеопатични лекарствени средства. Те стимулират необходимия отговор на организма, който му позволява да се справи с болестното състояние. Хомеопатичните лекарства нямат странични действия, не са доза зависими – еднакво е количеството, изписвано и за възрастни и за деца. Това ги прави достъпни и необходими за всяка домашна аптечка.

Те се оказват особено ефективни и срещу хремата, която е неразделна част от настинките. Секретите от носа не са никак безобидни, а ако са съпроводени и с досадна болка в основата на синусите, изводът е, че не бива никак да ги подценяваме. Начинът ефективно да се преборим с тях е нов комбиниран български хомеопатичен продукт, който отскоро е на пазара. При него няма алергизиращ ефект, нито ограничение за използването му, както е при капките съдържащи антибиотици или кортикостероиди – до 5 дни. СИНУБЕЛ е хомеопатичен продукт за синузитни проблеми, подходящ при алергични синузити с редуване на катар и сухота. Съставките му са комбинирани така, че може да се използва при остра хрема и болки в гърлото. Повлиява острите температурни състояния още в първите часове на възпалението. СИНУБЕЛ е подходящ и при остър фронтален синузит с воднист, кисел, дразнещ секрет и парещо сълзене от очите, както и при максиларен синузит с жълтеникав или гноен гъст и лепкав разраняващ секрет, стичащ се в носната кухина. Помага също при усещания за натиск и болка в основата на носа.

Мощното му действие при всички тези състояния се дължи на съчетаването на няколко специфични съставки: Hepar Sulfuris Calcareum 6 CH – това е „хомеопатичния антибиотик”, който се справя с бактериите причинители на синузита; Mercurius Solubillis 5 CH – мощно въздействащ върху възпалението в гърлото и синусите, при температура и болки в носоглътката; Kalium Iodatum 4CH – подсушаващ стичането на секретите; Sticta Pulmonaria 4CH – балансира сухотата и сухото запушване на носа.
За да стопираме хремата трябва да започнем с по 1 таблетка на всеки час, от момента на острия дискомфорт до неговото окончателно приключване. В периода на възстановяване се препоръчват по 2 таблетки три пъти дневно, до пълно изчезване на неприятните симптоми. Таблетките се поставят в устата до пълното им разтваряне, при спазване на необходимото условие да няма аромат в момента на прием. Както при всички хомеопатични продукти и при
СИНУБЕЛ таблетките следва да се приемат поне 30 минути преди или след хранене. Опаковката съдържа 40 таблетки.

Продуктът е част от иновативна хомеопатична серия на българския производител „Белл Хомеопатия”. Всички специалитети от серията са на разположение в аптеките във всеки град.

Да се лекуваме с хомеопатия е толкова просто, колкото да се лекуваме с всеки друг терапевтичен метод. Хомеопатията е изключително безвредна медицина, не натоварва организма и е подходяща за всички – от бебета до възрастни хора. Тя е нежната медицина на бъдещето!




Коментари