Публикация

Изумителна процедура: 4D Лифтинг в обедната почивка

Терапия, която едновременно повдига отпуснатите тъкани и избистря тена, като премахва хиперпигментациите и повърхностните кръвоносни съдове. В резултат - чисто, сияйно, омекотено изражение на лицето и повече младост!


Както говори и името му апаратът осигурява едновременно два желани ефекта. ИЗЧИСТВА+ПОВДИГА=ClearLift процедура

Новият лазерен 4D лифтинг, наречен още „лифтинг в обедната почивка“, заради нежния си подход, който не оставя никакви външни следи по кожата, създава изключително бързо подмладяващ ефект!

Чрез неаблативно лазерно третиране на кожата се радваме на бързи и видими резултати, без възстановителен период.  Излъчваната лазерна енергия е конфигурирана в  контролирани снопчета, които проникват дълбоко в дермата, без да се засягат повърхностните слоеве. Това дава възможност за целогодишен цикъл на приложение. Мощната стимулация на нов колаген и еластин подобрява незабавно качеството на кожата.  

Ефектът е видим ВЕДНАГА. Помолете за огледало по време на процедурата, когато вече е обработено половината лице и ще забележите значителна разлика между третираната с лазер зона и другата част.

Освен световно признат като авангардна технология, безопасен и одобрен от FDA апаратът гарантира ВЪЛШЕБЕН ефект на ДОБРА цена. Хил клиник отново е водещ в областта на естетичната дерматология. smile emotic

4D лифтингът е процедура, подходяща за всеки пол и за всеки тип кожа - от снежнобяла до мургава! За повече информация: 02 439 3131

Коментари