Публикация

ВЕГА ТЕСТ - Тест за живот

Вега тест бъдете слаби без глад!!!


Колкото и странно да звучи, можете да се храните с тлъсти меса и да отслабвате. Или да се подлагате на Аткинсъновата, японската, канадската, Саут бийч, лунната и всякакви други модерни диети и да не сваляте грам... Защо някои гладуват и не слабеят, а други се угощават, колкото им душа иска, и не пълнеят? Въпрос на метаболизъм, ще кажат песимистите, но очевидно не са съвсем прави.


Има храни, които обичат вашето тяло и му дават енергия, и други, които не се разграждат докрай и се натрупват в мастните депа. Te ви карат да се чувствате дебели, уморени и без настроение. За целулита и неговото въздействие върху женската психика да не говорим...

 

 

Кои храни ви "обичат" вече можете да установите в студио RELAX чрез "Вега тест". Там добре обучени специалисти правят специален биоенергиен тест VEGA TEST за поносимост към храните. С италиански компютърен апарат OTI TESTER изследват кои храни ви дават 100% енергия, и нито грам тлъстина, и кои разграждате трудно. След прегледа с ВегаТест се изгражда и съставя правилния хранителен режим. 

Досега най-надеждните изследвания за поносимост към различните видове храни се правят по метода на кръвните тестове. Това излиза доста скъпо, тъй като пробите се изпращат в лаборатории в чужбина, а резултатите се връщат у нас след около месец. Биоенергийният тест "Вега тест" дава оценка за около 240 храни и трае 1 час, като отчита моментното състояние на организма, което може да се промени след един или няколко месеца. 

Технологията на компютърния апарат е основана на принципите на електроакупунктурата. Държите метален накрайник с едната си ръка, като върху определена акупунктурна точка на другата ръка се поставя друг накрайник с формата на писец. Не боли и писецът не боде. Двата накрайника са свързани с апарата, като по този начин се затваря верига. Извлеци от храна, напитки, консерванти, дори лекарства се поставят в специална сонда, която е част от веригата. Данните се отчитат от скала, която се намира на самия апарат. Ако Вашето тяло е толерантно и добре разгражда дадена храна показанията на скалата са над определена стойност. Ако имате непоносимост към тестваната храна, данните са под тази стойност. По този начин се открива чувствителност към различни вещества и храни. Пациентът не изпитва дискомфорт по време на самата процедура. Тестът продължава около час и половина. След подробния тест се изготвя правилния хранителен режим, който, както се досещате, е строго индивидуален.

Апаратът отчита толерантността ви към 18 вида животински протеини - меса, колбаси и яйца, няколко вида консерванти, подобрители и подсладители, 9 зърнени храни, 15 подправки, 19 млечни продукти, включително синьо сирене и моцарела, 23 пресни плодове, 6 вида сухи плодове и ядки, 18 вида риба (да не пренебрегваме пристрастието към сьомгата и лаврака, например), 6 вида варива и 26 вида пресни зеленчуци. Изследват се прецизно и т.нар. отпускащи храни и напитки - чай, кафе, течен шоколад, кока-кола, какао. Сред тях фигурират и бирата, етиловият алкохол, белите и червените вина.

Това не са научни изводи, а наблюдения на специалистите, които с биоенергийния тест са изследвали вече над 1000 души у нас. През кабинета са минали и абитуриентки, които за месец са свалили заветните 5 кг за бала, и бизнес дами, които желаят да поддържат тялото си в добра форма, много мъже, загрижени за външния си вид, както и хора със здравословни проблеми, които са искали да сверят препоръчаната им от лекарите диета. 

Общото е, че се препоръчва хранене 5 пъти на ден, в умерени количества, на обяд - въглехидрати, като ориз, картофи, спагети, а вечер, но не по-късно от 19 ч. - протеини (месо, яйца, сирене, кашкавал, риба). Салатите са в неограничени количества, със зеленчуци, към които организмът има поносимост. Ефектът на диетата зависи от здравословното състояние: хора с диабет, ендокринни проблеми или нарушено действие на щитовидната жлеза няма да отслабнат бързо, но при здравите резултатът идва още след първата седмица. Първо се прибира коремът, заветна мечта на всяка жена, после дрехите започват да стават широки, накрая и кантарът отчита разликата - при правилно за организма хранене може да се отслабне от 2 до 10 кг на месец. Колкото до натрупаните до момента токсини, специалистите отстудио RELAX препоръчват българските пробиотици, хранителни добавки, разработени от проф. Никола Александров. Те съдържат лактобацили - добрите бактерии на българското кисело мляко, които изчистват гнилостните процеси в стомаха и червата. 

Факт е, че България е една от страните с най-добра апаратура за тази система.Студио Relax е мястото, от където тръгваш по пътя на здравословен живот.

Коментари