Публикация

МУ-Варна спечели всички награди на „Иновации и образование 2016“

Първата награда за „Принос към онлайн обучението" организаторите връчиха на МУ-Варна, а проф. д-р Антон Тончев бе определен за победител в категорията „Най-интерактивно съдържание"МУ-Варна спечели всички награди на „Иновации и образование 2016“Постиженията в онлайн обучението и интерактивното съдържание в методите на обучение в Медицински университет – Варна заслужиха всички награди на конференцията „Иновации и образование 2016", която събра членовете на Blackboard общността в България. В рамките на събитието участниците обмениха опит и добри практики в областта на електронното обучение, а преподаватели от различни университети участваха в workshop, по време на който разработиха и генерираха нови идеи. 

 
Представителите на МУ-Варна проф. д-р Антон Тончев, доц. д-р Бранимир Каназирев, доц. д-р Иван Мерджанов и Росица Чамова демонстрираха своите идеи и интерактивни решения по време на конференцията, която тази година бе посветена на „Интерактивно обучение в действие" и „Световни тенденции в онлайн обучението".
Първата награда за „Принос към онлайн обучението" организаторите връчиха на МУ-Варна, а проф. д-р Антон Тончев бе определен за победител в категорията „Най-интерактивно съдържание" след попълване на анкети от всички участници в конференцията.

Конференцията „Иновации и образование 2016",  се проведе на 23 и 24 април в София, а организатор бе официалният представител на Blackboard за България, Полша и Румъния.Коментари