Публикация

Решение за хиперпигментациите

Една от най-добрите апаратури за третиране на хиперпигментации на пазара е платформата INMODE LUMECCA IPL


Хиперпигментацията е състояние на кожата, което се характеризира с потъмняване на определени участъци, най-често на лицето, деколтето, раменете и ръцете. Частите на тялото, които най-често и продължително излагаме на слънце. Причинено е от свръхпроизводство на меланин и концентрацията му в определена зона на епидермиса.

А кой е виновника? Меланинът.

Меланинът е пигментът отговарящ за цвета на кожата, косата и ирисите.
С напредването на възрастта производството и разпределението на меланина става неравномерно и това е причината косата ни да побелява и да се появяват така наречените „старчески петна“. Други причини са и хиперпигментирането след лечение на кожни възпаления, изгаряния, наранявания/ включително: лазерни и химични процедури/.

Важно е да отбележим, че промяната в пигментацията на кожата извън нормите, би
могла да съпровожда редица заболявания, за който е нужна консултация със съответния специалист.

Съществуват редица начини на лечение: използване на
правилната козметика, медикаменти и апаратни процедури. Благодарение на напредването на медицината и технологиите се доказа предимството на прилагането на апаратни процедури. Те са по-щадящи, по-ефективни и с по-дълготраен резултат.
Inmode_device_F_Lumecca-922

Затова ние от хирургия „Перфект“/Perfect surgery работим с една от най-добрите апаратури за тези проблеми на пазара – платформата  INMODE LUMECCA IPL. Тя дава много по-бързи и надеждни резултати. Lumecca е най-мощната интензивна пулсираща светлина (IPL) за лечение на пигментни и съдови лезии. С помощта на фототермолиза, пациентите забелязват значителни подобрения в тена и яснотата на кожата си.  Само от 1-3 сесии, Lumecca подобрява външния вид наq Възрастови петна (червени / кафяви пигментации), щети от слънцето, розацея (зачервяване), лунички.

КОИ ОБЛАСТИ СЕ ТРЕТИРАТ?

Lumecca може да се използва върху всички части на тялото. Най-честите области за третиране са зони, които редовно са изложени на слънце.

КОЛКО БЪРЗО ЩЕ ВИДИТЕ РЕЗУЛТАТИ?

Резултати могат да се видят няколко дни след първата процедура.  Кожата ще продължи да изглежда по-млада и блестяща с течение на времето. Подлагайки се няколко подред процедури, само ще подобрите крайният резултат. За премахването на лезии резултати се виждат до 2 седмици.


Коментари