Публикация

Българското хомеопатично решение при хипертония

Днес е Световния ден за борба с високото кръвно налягане


На днешния 17-и май, отбелязван като Световен ден за борба с хипертонията, ще прочетете и чуете статистически данни, извадки, анализи и обобщения от всякакъв тип, като например:

  • В световен мащаб рязко се увеличават случаите на болните от хипертония и диабет.

  • Артериалната хипертония  е водещият глобален риск за смъртност.  9,4 милиона са смъртните случаи годишно по света. Тя е причина  за  мозъчни инсулти, сърдечни инфаркти, за сърдечна недостатъчност и внезапна сърдечна смърт. 50% от инцидентите са при лица на възраст от 45 до 69 години.

  • Всеки трети в света е с високо кръвно налягане, а ефективно лекуван е само един от трима.

Ще научите също, че в България положението с хипертонията не е зле. То е много зле! Болните  у нас са около 55%, значително повече от средните за Европа 35-40%. Повече от два милиона души страдат от хипертония, а адекватното повлияване на болестта, с конвенционални методи и лекарства, е твърде незначително на общия фон. 

Високото кръвно налягане значително увеличава риска за микро- и макроваскулнарни смущения, повишава честотата на инсултите, утроява вероятността за исхемична болест на сърцето  и ускорява прогресията на диабет, както и съпътстващите го диабетната невропатия, ретинопатия и невропатия.
Затлъстяването е рисков фактор №1 за артериалната хипертония.
То най-често се свързва с нездравословен начин на живот, с намалена физическа активност и психо-социален стрес. Нездравословната, изкуствена храна, претъпкана с оцветители, консерванти и други подобни е сред основните фактори за хипертонията.

И още и още... Списъкът с вредите и статистиката, свързана с хипертонията, може да продължи още няколко страници.

Нещото, което обединява целия този океан от информация, е че предоставя само констатации и сухи факти, не предлагайки решения.

СТОП!!! Това, което предлагаме е РЕШЕНИЕТО, а основата, на която стъпваме е ОПИТЪТ!

На пазара вече е уникалния хомеопатичен продукт ХИПЕРБЕЛ. Това, което ще ви осигури той е сигурност и спокойствие, защото:
ХИПЕРБЕЛ е успешно използван за повлияване на начална и продължителна хипертония. Подходящ е:

  • при хипертонични кризи с опасност от мозъчно–съдов инцидент.

  • при хипертонични кризи с тахикардия, пулсиращи болки в главата и затопляне на лицето.

  • при големи разлики между систолно и диастолно налягане.

Идва сезонът на големите жеги, особено рисков за хора с хипертония. Един ХИПЕРБЕЛ в джоба на сакото или дамската чанта е вашият най-верен помощник срещу дискомфорта на високото кръвно.

Стотици вече опитаха ХИПЕРБЕЛ. Здравето е изначално право на всеки човек и няма по-хуманна мисия от това да помагаме в процеса на неговото възвръщане.Коментари