Публикация

НЗОК ПОДПИСА ДОГОВОР С МБАЛ „СВЕТА МАРИНА-ПЛЕВЕН” ПО ВСИЧКИ НЕЙНИ СПЕЦИАЛНОСТИ

Касата ще покрива над 100 клинични пътеки по специалностите: образна диагностика, клинична лаборатория, акушерство и гинекология, урология, обща и гръдна хирургия, вътрешни болести с гастроентерология и кардиология


На всички заинтересувани пациенти съобщаваме, че договорът на МБАЛ „Света Марина-Плевен” с Националната здравноосигурителна каса вече е факт. НЗОК ще реимбурсира средства по над 100 клинични пътеки по специалностите: образна диагностика, клинична лаборатория, акушерство и гинекология, урология, обща и гръдна хирургия, вътрешни болести с гастроентерология и кардиология.

Екипът на болницата се радва, че подписването на договора ще му позволи да помогне на повече хора с първокласни медицински услуги и повече пациенти ще имат възможност да се възползват от високотехнологичната апаратура и иновативни технологии и методи на лечение –запазена марка на болничното заведение..
Подробна информация за услугите ни мoже да получите на специализирания ни сайт: www.svmarina.com и тел. 0700 20 006 – републикански; 064 81 81 и 064 805 666.

Коментари