Публикация

“Вечери на филмите под открито небе” в Александровска болница

Студентите, присъствали и на четирите прожекции ще участват в специална томбола с награда, която ще бъде изтеглена в последната вечер – 26.05.2016г.


На 19.05.2016г, Фондация „Направи добро – Александровска“, съвместно със Студентски Съвет към МУ-София и с любезното домакинство на УМБАЛ Александровска, организират "Вечери на филмите под открито небе". 

В продължение на четири вечери - четвъртък- 19.05, петък - 20.05, сряда - 25.05, четвъртък - 26.05 на открито, за студентите на Медицински университет София ще бъдат прожектирани четири невероятни български филма. В двора на УМБАЛ Александровска ще бъде разположен огромен LED екран, на който ще бъдат прожектирани филмите. Специално за студентите ще бъдат осигурени безплатни безалкохолни напитки, пуканки и одеяла за сядане.

Студентите, присъствали и на четирите прожекции ще участват в специална томбола с награда, която ще бъде изтеглена в последната вечер – 26.05.2016г. Наградата ще бъде „Уикенд за двама“ на българското Черноморие. Филмите ще бъдат излъчвани всяка вечер от 19:30 часа на поляната пред Клиниката по психиатрия в двора на УМБАЛ Александровска!

Коментари