Публикация

"Учебници за бъдеще" - бивши студенти помагат на бъдещите лекари

Всеки, който вече не е студент може да се включи в кампанията, като дари медицинска литература - учебници, книги и помагала, свързани с медицината



До преди години библиотеките бяха празни. Днес студентите на Медицински университет не просто препълват Централна медицинска библиотека, но заемат и голяма част от помещенията на други библиотеки, често дори и тихи заведения около Университета и болницата.

Затова фондация „Направи добро Александровска“ реши да стартира кампания „Учебници за бъдеще. Бившите студенти за бъдещите лекари“, чрез която да поставим началото на „Библиотеката на Александровска“ – отворена до късно вечер и през почивните дни.

Всеки, който вече не е студент може да се включи в кампанията, като дари медицинска литература (учебници, книги и помагала, свързани с медицината), за да осигурим заедно базисен архив за бъдещите ни колеги и да им позволим да имат свой малък библиотечен рай на територията на болницата.

Кампанията „Учебници за бъдеще. Бившите студенти за бъдещите лекари“ ще продължи един месец от 24 май до 30 юни. Книгите ще се събират в административната сграда да УМБАЛ „Александровска“. За допълнителна информация моля, звънете на 0877572 914 – Нина Райчева.

БИВШИ СТУДЕНТИ, ДАРЕТЕ КНИГА! СТАНЕТЕ ОСНОВАТЕЛИ НА „БИБЛИОТЕКАТА НА АЛЕКСАНДРОВСКА“!

Коментари

Блестяща инициатива. Отлично мото на кампанията: "Бивши студенти за бъдещи лекари". Браво, поздравления.