Публикация

МЦ КИРМ ще участва в Денят на репродуктивното здраве в Стара Загора

Клиниката ще бъде представена от доктори от Плевен и Пловдив, за по-голямо улеснение на пациентите


МЦ КИРМ "Св. Елисавета" ще участва в  Денят на репродуктивното здраве в Стара Загора, който ще се проведе на 11 юни 2016 г. в хотел "Верея".  


Медицински център КИРМ е основан през 2007г, в град Плевен. През годините на своето съществуване те разкриха свои филиали в Бургас и Пловдив. Мисията им е да осигурят комплексна диагностика и терапия на семейства с репродуктивни проблеми.

В клиниката работят специалисти от всички сфери на асистираната репродукция, включително и психолог, който е на разположение на пациентите по всяко време на тяхното лечение.
Имунологична, клинична, микробиологична, вирусологична и андрологична лаборатории, които ежегодно подлежат на вътрешен и външен качествен контрол. Андрологичните лаборатории в Плевен и Пловдив са специализирани за диагностиката на мъжки инфертилитет, съгласно най-новите изисквания на СЗО. Лабораторията в Плевен е една от първите лаборатории в Европа, въвела рутинното изследване на ДНК фрагментационен индекс на сперматозоидите.

С цел по-качествено и надеждно обслужване е внедрена лабораторно-информационна система, която дава възможност на пациентите да проверят резултатите си чрез интернет.

И тази година екипа на МЦ КИРМ "Св. Елисавета", ще участва на ежегодното събитие на Сдружение "Зачатие". Клиниката ще бъде представена от доктори от Плевен и Пловдив, за по-голямо улеснение на пациентите.

Коментари