Публикация

Искате да ви забелязват ? Започнете от ноктите и стъпалата ( ВИДЕО)

Фунги спрей e ефикасен препарат, който предотвратява появата на гъбични инфекции по краката, осигурява усещане за комфорт и свежест, омекотява кожата на краката


  • Гъбичките причиняват сърбеж, зачервяване, лющене, неприятна миризма на краката
  • Борбата с тях изисква специална грижа, като за предпочитане е медицинският педикюр
  • Фунгиспрей помага срещу последиците от гъбичките и лошата мизиризма
  • Подходящ е за ежедневна употреба месеци наред
  • Компактен е, удобен за носене в дамска чанта
  • Препоръчително е да се ползва при посещение на басейн и SPA центрове


Коментари

И аз съм разочарована от статията, надявах се да прочета нещо по темата, но уви. Реклами. Аман от тях.

Fungi spray
1 юни 2016 22:04

Г-жо Севдалина, гъбичките по ноктите и гъбичките по краката са много тясно свързани. Тъй коментирате с филологически интерес корелацията заглавие-подзаглавие, трябва да знаете, че това са различни акценти върху свойствата на препарата. Анотацията не повтаря заглавието, а в случая подчертава друго негово действие. Материалът е за гъбички и по ноктите, и по краката. Квалитетният медицински педикюр е подходящ както след гъбички по ноктите, така и след гъбички, засегнали ходилото. В случая професионалистите от козметичния салон препоръчват фунгиспрей също за двата случая.

Заглавието е за гъбичките по НОКТИТЕ: "МЕДИЦИНСКИЯТ ПЕДИКЮР ВРЪЩА КРАСОТАТА НА УВРЕДЕНИТЕ ОТ ГЪБИЧКИ НОКТИ ", а съдържанието е за гъбички по КРАКАТА: "Фунгиспрей е предпочитан препарат за специализирана грижа - ликвидира лошата миризма и възстановява свежестта на ходилото" ??? !!!