Публикация

"Мисия Здраве" 2016 – празник за цялото семейство

За здравето и здравословния начин на живот/ 10-12 юни 2016г., София/ пред паметника на съветската армия/ - 70 изложители/ - голям фермерски пазар/ - стотици награди...



Бихте ли отделили 1-2 часа от Вашето време, през уикенда, за да научите повече за новите продукти и услуги, свързани със здравето и здравословния начин на живот? 

Със сигурност ще Ви е лесно и удобно, ако всичко се намира на едно място, ако можете да видите, пипнете и пробвате повечето от продуктите?

Ще Ви е интересно ли да разберете повече за здравните теми от лекари и специалисти – безплатно да се прегледате или да получите консултация? Ако към всичко това добавим забавна програма, с известен водещ - Ники Кънчев -  много музика, игри и подаръци?

И нека всичко да е на открито! 

Има такъв празник в центъра на София! - Празник за цялото семейство.


Нашето предложение:

Каним Вас и Вашето семейство, близки и приятели да посетите безплатно изложение „Мисия здраве” в периода 10-12 юни 2016г., в центъра на София, пред паметника на Съветската армия.

Ето какво може да очаквате, като решите да посетите изложението?

Слезте на метро станция "СУ Климент Охридски" или на Орлов мост и още от далече ще видите нашето градче, изградено от бели шатри, в които се намират изложбените щандове на нашите партньори и изложители. Тази година те ще са рекорден брой – над 70. Ще чуете музиката от сцената или водещия, който разяснява правилата на игра, в която всеки посетител може да се включи и да спечели някоя от стотиците награди.

Обиколете всички щандове и открийте колко интересни неща се предлагат на Вашето внимание:

- Медицинските центрове ще Ви разкажат и консултират за модерните и високотехнологични методи за диагностика и лечение;

- Направете си поне един от прегледите. Задавайте въпроси на специалистите по време на процедурата – ще видите колко са отзивчиви и  колко полезна ще е за Вас информацията;

- Различни компании ще Ви демонстрират най-новите лекарствени или профилактични продукти - ще можете да си купите или ще Ви подарят витамини, хранителни добавки, колаген ....

- Ще пробвате био храни, за които може дори и да не сте чували;

- Ще видите множество нови продукти, които вече се използват в кухнята за здравословно приготвяне или съхранение на храната или, които служат за по-здравословни условия в дома;

След първата обиколка елате пред сцената. Включете се в игрите и спечелете заслужено награди. Може просто да си починете на чаша студена бира или домашна лимонада, на масичка, под някой от чадърите, докато гледате забавната програма. Изпробвайте своя късмет в томболата – няколко пъти дневно ще теглим имената на печеливши. Защо не?  - може пък да сте сред тях и да получите неочакван подарък. Сигурни сме, че тук ще срещнете и свои приятели и познати.

Сигурно ще огладнеете? – имаме какво да Ви предложим: от класиката за такива празници на открито – студена бира и топла скара, до множество супер здравословни и веган храни.

Време е за втора обиколка на изложбените площи:

- Спрете се на множеството щандове с козметика – присъстват както български , така и чужди марки;

- Изгледайте презентациите на новите продукти или процедури за разкрасяване и разбира се „останете вечно млади”;

- Ако решите да сте отговорни към обществото – може да дарите кръв в специално изграден за целта пункт;

- Преди да тръгнете не пропускайте нашия фермерски пазар – ще намерите вкусни и пресни храни от редица семейни ферми и малки производители.


Не пропускайте да споделите с нас това изживяване!

10-12 юни 2016, в центъра на София, пред Паметника на съветската армия

Вход – свободен

Ще Ви чакаме!

Бъдете свежи, позитивни и най-вече – ЗДРАВИ!



Коментари

Само в София ли? Заповядайте и във Варна!