Публикация

Малките пациенти благодариха на Владимир Николов

Те подариха собственоръчно изрисувана картина за дарението, което получиха от именития волейболист по време на бенефисния спектакъл „Моята игра“Децата от Онкохематологично отделение към УМБАЛ „Свети Георги“ в град Пловдив изразиха специалната си благодарност към знаменития лидер на българските национали по волейбол Владимир Николов. Малчуганите подариха собственоръчно изрисувана картина в знак на благодарност за дарението, което получиха от именития диагонал по време на бенефисния спектакъл „Моята игра“.

 

Както беше обявено, волейболистът дари част от приходите на събитието, а именно сумата от 50 000 лева за благородната кауза. С парите вече са закупени три апарата за затопляне на инфузионни разтвори с технология Smartheat и 272 броя педиатрични индивидуални сетове от фирма „Сервизмед“ ООД, както и специални медикаменти от „Софарма Трейдинг“ АД, които значително ще подпомогнат лечението на децата в болница „Свети Георги“.

 

Техниката и медикаментите ще бъдат на разположение на служителите в лечебното заведение до месец - два, веднага след като бъдат доставени от чужбина.   

 

„Сърдечни благодарности, че направихте нашия свят по-добър!“ – написаха децата от Онкохематологичното отделение на собственоръчно изработеното пано, върху което поставиха отпечатъци и от дланите си.

Коментари