Публикация

Благотворителен концерт събира средства за закупуване на апарати за хемодиализа

Концертът ще се състои на 14-ти юни в Летния театър в Морската градина


Благотворителен концерт под надслов „Ако си дал, не си живял напразно“  ще събере на една сцена известни български изпълнители, обединени от каузата за закупуване на 6 апарата за хемодиализа за отделение „Диализно лечение“ към МБАЛ „Св. Анна“ – Варна. Организатори на събитието са Сдружение „Споделено работно място -Варна“/ BEEHIVE /, с подкрепата на Община Варна и на местни фирми.

Концертът ще се състои на 14-ти юни в Летния театър в Морската градина. В него безвъзмездно ще участват Пейо – в ролята на водещ, Дичо, Криско, Дует Мания, Ice Cream, Искрен Пецов, Софи Бард, детско вокално студио ДА, ансамбъл „Варна“, ансамбъл „Моряците“, балетна школа „Реверанс“, танцов център The Сenter. Светлинно и огнено шоу готвят от парти център „Вега“, а видео заснемане ще осигури Красимир Ламбов.

Отделението „Диализно лечение“ към МБАЛ „Св. Анна“ – Варна, обслужва 56 пациенти на хрониодиализа, работи се на двусменен режим – три пъти седмично, което е и максималният капацитет на отделението. Предстои въвеждане на трета смяна, с оглед необходимостта от включване на още поне 14 пациенти. Отделението на болницата разполага с 16 апарата, от които 6 вече са надвишили лимита от 30 000 работни часа и е наложително да се подменят. Още 5 доближават горната граница на часовете за експлоатация. Тя ще бъде достигната най-късно след година и половина, а отделението не разполага с резервна апаратура. Необходимите апарати са на обща стойност от 120 000лв.

Информация за концерта може да се намери на адрес: https://web.facebook.com/events/1765793070316005/.

Билети за концерта се предлагат от партньорите на кампанията Eventim: http://www.eventim.bg/bg/bileti/ako-si-dal-ne-zibl-naprazno-barna-leten-teatr-432481/event.html.

Открита е и дарителска сметка по кампанията:

IBAN BG72FINV91501216749079 към Първа Инвестиционна банка, титуляр Сдружение „Споделено работно място BEEHIVE“


Източник: http://vnews.bg/

" }-->

Коментари