Публикация

Празник с принцеса и приказни герои получиха пациентите на Детската клиника в МБАЛ „СВ. Анна“

Детската забава се състоя на най-новата придобивка на болницата – площадката с люлки и игрушки, разположена на поляната до Детската клиника


В Деня на детето най-малките пациенти на МБАЛ „Св. Анна“ във Варна успяха да почувстват празничния дух с помощта на принцеса и приказни герои, пресъздадени от невероятните актьори на Държавен куклен театър – Варна. За доброто настроение на малчуганите се погрижиха Зайо, Мики Маус и Патока Доналд. В песните и танците на открито се включи активно и Доктор Пуф.

Детската забава се състоя на най-новата придобивка на болницата – площадката с люлки и игрушки, разположена на поляната до Детската клиника. Изграждането й е по инициатива на дамите на мотори – „Мото ейнджълс“, които днес раздадоха книжки на малките пациенти. В реализацията на проекта активно участваха морските компании „Бон марин“, „Планет транс“, „NTZ Спед“, „NTZ транс“ и „Петромар“.

Благодаря на всички, които направиха възможен този празник за нашите пациенти, каза ръководителят на Детската клиника доц. д-р Боряна Върбанова.


Освен интересни четива и книжки за оцветяване децата получиха и балонени фигурки, специален подарък от Доктор Пуф – актрисата Нели Радева.

Източник: http://vnews.bg




Коментари