Публикация

Всяка жена, която желае да планира бременността си, може да направи това с Lady-Comp® baby

Всяка жена, която желае да планира бременността си, може да направи това с Lady-Comp® baby

Lady-Comp® baby е уред, специално разработен за двойки с репродуктивни проблеми. Lady-Comp® baby е подобрена версия на Lady-Comp® с допълнителни функции. Благодарение на тях, с уреда може да се подпомогне и определи най-подходящото време за зачеване.


Lady-Comp® baby е уред, специално разработен за двойки с репродуктивни проблеми. Lady-Comp® baby е подобрена версия на Lady-Comp® с допълнителни функции. Благодарение на тях, с уреда може да се подпомогне и определи най-подходящото време за зачеване.

Lady-Comp® baby отговаря на най-често задаваните от вашия гинеколог въпроси:
• По кое време настъпва овулацията Ви?
• Хормоните Ви в норма ли са?

Без нужда от бележки и графики. Без допускане на грешки. Без неприятни усещания. Надеждно, ефективно и точно!

Необходимо е единствено да измерите базалната си температура орално, като поставите сензора под езика си. Компютърът за фертилност Lady-Comp® baby  върши всичко това вместо вас.

Функции:

• Информация за настъпване на овулацията през бъдещ период от време.
• Въвеждане на данни за полов акт.
• Информация за дните с най-голяма вероятност да заченете момче или момиче.
• Информация за точна дата на зачеване и предполагаем термин.
• Информация за това дали жената страда от недостатъчност на жълтото тяло (отговорно за задържането на плода в ранните фази на бременността)
• Информация за монофазни цикли (цикъл без овулация).
• Lady-Comp® baby може да се използва като природосъобразен метод за предпазване от повторна бременност след раждане.

 За подробно сравнение между продуктите, моля изберете от менюто СРАВНИ.

Коментари

8 юни 2016 16:28

Много благодаря за изчерпателния отговор!

8 юни 2016 15:44
Lady Comp
8 юни 2016 15:44

@ Г-жа Михалкова Лейди комп е подходящ за всички жени, които искат да се предпазят от или да планират своята бременност. Важно е да се отбележи, че уредът е индикатор за измерване на овулацията с 99.3% клинично доказана точност и сам по себе си не е контрацептив. Компютрите за определяне на фертилност Lady Comp са програмирани акуратно да определят и изобразяват времето, в което женският организъм е в овулация. По време на овулацията се наблюдава леко покачване на базалната температура, което бива използвано за ориентир. Когато измерите базалната си температура, сутрин, преди да станете от леглото, компютъра за определяне на фертилност, на база на измерванията определя дали през дадения ден жената е фертилна. Прогнозата, която дава компютърът, е надеждна 99.3% и е валидна за следващите 24 часа. @ Г-жа Благоева Компютрите за фертилност Lady-Comp® и pearly® измерват вашата базална температура с изключително чувствителния сензор (точен до 1/100 от градуса) всяка сутрин, когато се събудите. Те автоматично я сравняват с био-математичния си софтуер, базиран на събрани данни от месечните цикли на 900 хиляди жени, участвали в разработката на продуктите. Тази голяма база данни спомага за точно анализиране и определяне на вашия индивидуален месечен цикъл. Точно поради тази причина компютрите за фертилност Lady-Comp® и pearly® са клинично доказано най-точните уреди на пазара. Тяхната точност е 99.3% още от първото им използване. @ Г-жа Попова Различните можели на нашите продукти помнят от 90 до 360 месечни цикъла. Всеки наш уред дава информация за температура и индикация за фертилност за всеки ден от запазените месечни цикли. В зависимост от модела уреда може да предоставя и допълнителна информация. Подробна информация относно уредите, които предлагаме може да намерите на www.lady-comp.bg . Също така може да се свържете с нас по телефона на посочените в сайта контакти.

8 юни 2016 14:54
Мария  Попова
8 юни 2016 14:54

Вие промоцирате уреда и като средство за превенция, природосъобразен метод за предпазване от повторна бременност след раждане. Нима твърдите, че единствено в периода на овулация може да има зачеване ? Колко резултата от измерване помни уреда?

8 юни 2016 14:46
Лилия Благоева
8 юни 2016 14:46

трансферният прозорец е кратък и се затваря бързо след една определена вързраст. знам че се ползват тестове за овулация, но за това чудо не знаех...така че ако тая джаджа наистина работи ще има голям успех

8 юни 2016 14:32

А може ли да се ползва и в случай, че няма констатиран репродуктивен проблем?Благодаря предварително

8 юни 2016 14:24
Lady Comp
8 юни 2016 14:24

Здравейте г-жо Николова 686 жени от Германия, Швейцария и Мексико, в продължение на две години участват в най-новото клинично изследване на Lady-Comp®. Изследването е водено под ръководството на университетската болница в Дюселдорф, Германия. Резултатите във вид на Пърл индекс показват 0,7. Повече информация за проведените клинични тестове и сертификати на продукта може да намерите на сайта ни на адрес: http://lady-comp.bg/images/lady_comp_pearly_clinical_tests.pdf (На английски език) Поздрави, Екипа на Лейди Комп България

7 юни 2016 16:26
марина николова
7 юни 2016 16:26

Има ли правени проучвания за надеждността и ефективността на метода? Ако да - къде и сред колко жени?