Публикация

Покани приятел или колега в CredoWeb и спечели награда

40 броя Eau Thermale Avène ще бъдат раздадени на томболен принцип


Покани приятел или колега в credoweb.bg  и участвай в томбола за 40 броя спрей с Термална вода Avène 300мл.  Всяка изпратена покана  носи допълнителен  шанс за спечелване на награда.

Играта ще бъде проведена от 07.06.2016 г. до 01.08.2016г. на два етапа, в приключването на всеки от които ще бъдат раздадени по 20 броя награди. Всички печеливши ще бъдат изтеглени на случаен принцип и оповестени на сайта credoweb.bg. Право на участие в Играта „Регистрирай се, доведи приятел“ - имат всички вече регистрирани и новорегистрирани потребители на сайта credoweb.bg. 

 Просто е:

Стъпка 1: Влез като регистриран потребител на сайта credoweb.bg (ако нямаш регистрация с реални данни, регистрирай се ТУК).

Стъпка 2: Изпрати покана (чрез формата за изпращане на покани) на приятел или колега да се регистрира в CredoWeb.

Как печелиш:

  • Всяка една изпратена покана  носи шанс за участие в томбола за 40 броя спрей с Термална вода Avène 300мл.. Пример: изпратил си покани на 10 свои приятели = името ти участва 10 пъти в томболата за награди.
  • Всеки един новорегистрирал се потребител също участва в тоболата за разпределение на наградите както с регистрацията си, така и с поканите, които изпраща. Пример: Един новорегистрирал се в периода на играта участник изпраща покани на 5 свои приятели = участва в томболата за разпределение на награди 6 пъти.

Eдин регистриран потребител на credoweb.bg може да участва в играта само с една своя регистрация, но да изпрати неограничен брой покани на свои приятели.     

Всичко за условията на играта вижте тук.

Покани приятели или колеги в CredoWeb и имаш възможност да спечелиш с  Eau Thermale Avène

Печелиш ти, печелят и твоите приятели!

Акушерство и гинекология Вътрешни болести Гастроентерология Инфекциозни болести Кардиология Медицинска генетика и ембриология Неврохирургия Нефрология Образна диагностика Обща медицина Ортопедия и травматология Педиатрия Психиатрия Ревматология Социална медицина и здравен мениджмънт Спешна медицина Спортна медицина Съдова хирургия Токсикология Урология Фармация Хирургия Хранене и диететика конкурс Авен термална вода EAU THERMALE AVÈNE награди регистрация покани приятел

Коментари

Участвам

Янко Иванов
8 юни 2016 16:36

Ще участвам

Ще участвам