Публикация

Болница „Селена“ се включва в Деня на репродуктивното здраве в Стара Загора

Екипът ще представи пред двойките с репродуктивни проблеми новия консултативен кабинет в Бургас


Възможностите на новия си консултативен кабинет в Бургас ще представи на всички двойки с репродуктивни проблеми, които ще участват в Деня на репродуктивното здраве, екипът на водещия ин витро център „Селена“ в Пловдив.  Това ще стане на 11 юни в централното фоайе на хотел „Верея“ в Стара Загора, където сдружение „Зачатие“ организира 11-то издание на събитието. Началото е в 11 ч., а основната тема е „Новите пътища към мечтаното дете“.

И тъй като всеки участник трябва да представи най-новите постижения в областта на репродуктивната медицина, асистираната репродукция, диагностиката и лечението на стерилитета, ние решихме да презентираме кабинета в Бургас, заяви д-р Ангел Ставрев, управител на болницата и ръководител на ин витро център „Селена“ . Той ще присъства на срещата заедно с колегите си д-р Здравко Минев, д-р Снежана Топалова (акушерство и гинекология), д-р Венцеслава Градинарска (имунология), Невена Недева (биология ембриология), които са сред водещите специалисти у нас. В кабинета прегледи провеждат специалистите по асистирана репродукция от СБАЛАГ „Селена“ и стационарният гинеколог – д-р Веселина Костова, специализирала под тепетата.

С откриването на кабинет в Бургас на ул. „Генерал Гурко” 53 на 1 юни се стремим максимално да улесним хората, които се нуждаят от нашата помощ, посочи д-р Ставрев. Двойките с репродуктивни проблеми от Бургас региона и съседните области няма да се налага да пътуват за консултация до Пловдив, въпреки че много пациенти, които мечтаят за свое дете, са готови да изтърпят всякакви трудности, болки и лишения, за да направят още няколко опита ин витро с надеждата, че следващия път ще стане.

Уверени сме, че този кабинет е не само нов път, но и отлична възможност за пациентите да се сдобият с дете, каза управителят. Той припомни, че АГ клиника „Селена” разполага с всички съвременни методи за диагностика и лечение на мъжкия и женския стерилитет. Сериозен принос за повишаване успеваемостта на резултатите при ин витро има и използването на лазерна система за микрохирургия на ембриона. Тя подпомага развитието му с целпо - сигурно „излюпване“ при имплантирането. Този метод подобрява успеваемостта при изкуственото оплождане.

 

Коментари