Публикация

В Хил клиник "отключваме" младостта с MD кодове

MD Codes™ – метод, създаден от д-р Маурицио де Майо във основа на дългогодишни научни разработки и клиничен опит, се практикува като комплексен подход за поставяне на филъри от естетичните дерматолози в Хил клиник.


Техниката определя специална схема от точки, където се въвеждат продуктите за оптимален ефект. Премерените количества филър са по-изгодни за пациента във финансов аспект. Серията от презицно поставени количества пълнител в специфични точки доказано лифтира, подмладява и освежава лицето. Те са съобразени с инвидидуалните нужди на всяка кожа, пропорциите и анатомичната структура на пациента. Не случайно техниката на МД кодовете постига естествено изглеждащи резултати, тъй като тя се съобразява с характера на проблемните зони, начинът на остаряване и промяна на лицето.

МД ководете се ползват както за превенция на отпускането, така и за корекция на вече съществуващи бръчки, загубен обем и деформация на лицевия овал.

Първоначалният анализ на състоянието на лицето от страна на лекаря дерматолог е в основата на изграждане на цялостна антиейдж стратегия. Последователно прилагане на техниката на МД кодовете в комбинация с ботокс или лифтинг конци има като резултат отлични и натурални резултати.

Гамата продукти Juvederm съдържа местна упойка, което прави терапията максимално комфортна за пациента. Продуктите са с изключително качество, гладка консистенция и много рядко след терапията се наблюдава подуване или синина, които бързо отшумяват. Ефектът на филърите е удължен, може да продължи 14-18 месеца, след което те постепенно, незабележимо се абсорбират от организма.

vycros Hill clinic

Основните зони, които се третират са скулите, челото, бузите, областта под очите, брадичката, челюстта и устните. За различните части на лицето се ползват и различни, специално създадени продукти от серията VYCROSS.

Както всяка иновация в естетичната медицина и MD Codes™ не са универсален подход към проблемите на абсолютно всяко лице. Затова в Хил клиник предлагаме безплатна първична консултация с дерматолог, за да обсъдите желаните промени и да стигнете заедно до съгласие относно най-подходящите терапии в един последователен и комплексен антиейдж курс.

 Запазете час при естетичен дерматолог в Хил клиник предварително на 02 439 3131.

Коментари