Публикация

НАЙ-СЪВРЕМЕННИТЕ И НАШУМЕЛИ ПРОЦЕДУРИ ОТ ЕСТЕТИЧНАТА МЕДИЦИНА – ВЕЧЕ И В МБАЛ „СВЕТА МАРИНА-ПЛЕВЕН“

Записване за консултация и процедури – на телефоните на МБАЛ „Света Марина-Плевен“ : 0700 20 006 – републикански с цена на един градски разговор за цялата страна, 064 805 666 и 064 81 81 – делнични дни от 8.30 до 18 часа



Нашите колеги – д-р Иван Малкодански и д-р Николай Цанков, преминали специализация по Автоложна клетъчна регенерация и биостимулиране на стволови клетки, споделят за някои от най-нашумелите процедури от естетичната медицина, превърнали се в хит в Западна Европа, САЩ и Азия и навлизащи вече и в нашата страна. За сега те са единствените специалисти-медици в Северна България, прилагащи тези процедури.

„Плазмолифтът, известен още като плазмотерапия е нова естетична  процедура, чрез която можете да  освежите, подобрите тонуса  и  видимо да подмладите кожата си – без оперативна намеса и на относително достъпна цена. При нея в проблемните зони от кожата -  лице, шия, деколте, ръце се инжектира обогатена на растежни фактори плазма. За получаването на плазмата се използват около 10ml кръв на самия пациент, обработена по специален начин. Може би затова тази безобидна и толкова популярна процедура с великолепен ефект е получила съвсем незаслужено страховитото име „вампирски“ лифтингJ

Методът се използва от години в медицината за възстановяване на сухожилия, стави , за по-бързо заздравяване на рани, като през последните години намери широко приложение и в естетичната медицина.

Инжектирането на PRP плазма в повърхностните слоеве на кожата води до освобождаване  от тромбоцитите на вещества с активен биологичен ефект, наречени „растежни фактори“ (EGF, PDGF,TBG, IGF, KGF, VEGF).

Тези вещества активират клетките на кожата, които образуван колаген и еластин.  В резултат се засилва образуването на нови  колагенни и еластични влакна и хиалуронова киселина. Така се коригират видимите белези на стареене на кожата – отпускане, намален тургор и бръчки, а кожата става по-плътна, еластична и стегната.

Благодарение на процедурата се активира и процес на образуване на нови кръвоносни съдове в кожата, което подобрява кожната микроциркулация. Ефектът е изравняване на тена, видимо освежаване на кожата, намаляване подпухването около очите и тъмните петна.”

ПЛАЗМОЛИФТЪТ СЕ ПРИЛАГА ЗА:

 I. Подобряване на естетичния вид на лицето

  *   Корекция на видими линии и фини БРЪЧКИ около очи, уста, шия, деколте и ръце

  *   СТЯГАНЕ НА КОЖАТА на лицето – намаляване на отпускането, подобряване на тонуса  и текстурата

  *   Намаляване на ТЪМНИ КРЪГОВЕ И ТОРБИЧКИ ОКОЛО ОЧИТЕ

 

II.  Лечение на някои форми на КОСОПАД

III. Облекчаване и лечение на СТАВНИ БОЛКИ

 ПРЕДИМСТВА НА ПЛАЗМОТЕРАПИЯТА

  *   Процедурата не изисква оперативна намеса, не оставя белези и ефектът е видим до дни

  *   Ефектът е дълготраен, тъй като се активират собствените клетки на кожата, образуващи колаген и еластин

  *    Процедурата трае 35-40 минути и не изисква хоспитализация

  *   Автоложна - инжектирания продукт е извлечен от СОБСТВЕНИЯ ОРГАНИЗЪМ

  *   Без риск от алергия

  *   Без риск от отхвърляне

  *   Без известни странични ефекти във времето

 

ЦЕНИ:

 

Цена процедура ПЛАЗМОТЕРАПИЯ - 450 лв. Продължителност на процедурата - около 35 - 40 мин.

 

Цена  на процедура за ОПЛЕШИВЯВАНЕ (АЛОПЕЦИЯ) И СТАВНИ БОЛКИ  - 180 лв.

Продължителност на процедурата -  около 20-25 мин.

 

 ХИМИЧЕН ПИЛИНГ -  цена 45лв. Продължителност на процедурата - около 10-15 мин.

 

ВАЖНО!

  • Първичните консултации на д-р Иван Малкодански и д-р Николай Цанков са безплатни.

  • МБАЛ „Света Марина-Плевен“ предоставя безплатен транспорт на всички свои пациенти от спирките пред Професионална гимназия по облекло и текстил – гр. Плевен и спирка – Автогара Плевен по следното разписание:

07:00*, 07:30*, 08:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00, 17:00, 18:00, 19:00 ( Повече информация ще намерите на нашия сайт www.svmarina.com, секцията „Контакти“)

  • Записване за консултация и процедури – на телефоните на МБАЛ „Света Марина-Плевен“ : 0700 20 006 – републикански с цена на един градски разговор за цялата страна, 064 805 666 и 064 81 81 – делнични дни от 8.30 до 18 часа.

 

Коментари